• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

zemin aydinlatmasi yapimi resimli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sonercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
uygulamayı kendim yapmadım yaptırdım...anladığım bir iş değildi...sonuçta gayet mükemmel bir sonuç ortaya çıktı...beklediğimden daha iyi...​

ön kapılar için 45cm arka kapılar için 35 cm beyaz şerit led aldım....​

ayrıca şoför ve yolcu ayak aydınlatması için de 30 cmlik gün ışığı şerit led aldım..​

bağlantılar şu şekilde ayarlandı...hangi kapıyı açarsanız açın....o kapı ve içerideki ayaka aydınlatmaları otomatik yanıyor.....​

ayrıca bir anahtar vasıtasıyla içerideki ayak aydınlatmalarını ayrıca yakabiliyorsunuz..​

​
Ne kadara Mal oldu YAzarsan Sevinirim paylaşım için teşşekürler bende düşünüyorum yaptırmayı

:) ayipsin, amsterdama gelirsen yapariz sanada :)

oo faza degilmis bana bakalim kismetse bizde burda opelim ailesi olarak toplaniriz.. :)

tabi benimkisi opel vectra b 2001 model elinden gelirse yaptiririz sana

Ne kadara Mal oldu YAzarsan Sevinirim paylaşım için teşşekürler bende düşünüyorum yaptırmayı

30Tl ledler tuttu..30tl de elektrikçi arkadaş aldı..araç elektriği hakkında bilgim yok o yüzden ustaya bağlattım..

benim mavi ledler şase yapıyor elektrkçi bi ... yapmadı :@

O ledi bende yapmak ıstıyorum pedalın orayada yanlıs bırsey yapıp bozmakdan korkuyorum :(

başarılı bir çalışma olmuş güle güle kullan.

Geri