zafira arızaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan de22000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

de22000

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
iyi seneler demek isterim öncelikle sınıntım aracımın kaloriferi dururken soğuk hareket halinde sıcak üflemekte bir türlü anlamadım araç 2006 zafira dijital klıma yardım

Otomatik üflemeden bahsediyorsanız her araçta olan doğal birşey. Tam anlayamadım.

Otomatik üflemeden bahsediyorsanız her araçta olan doğal birşey. Tam anlayamadım.

ısıtıtma durumunda dereceyi 28 e çıkarıyorum motor ısındıktan sonra bile klimayı açıyorum dururken soğuk hareket halinde sıcak üflüyor bu araçlar rolantide soğukmu üflüyor

ısıtıtma durumunda dereceyi 28 e çıkarıyorum motor ısındıktan sonra bile klimayı açıyorum dururken soğuk hareket halinde sıcak üflüyor bu araçlar rolantide soğukmu üflüyor

devirdaime ve termostada
baktırın...

Kışın klimayı açmayın, öyle deneyin.

Kışın klimayı açmayın, öyle deneyin.
pek Anlayamadım klima açıp sıcağa mı getiriyor arkadaş yoksa sıcakda hareket halinde sıcak rolantide soğuk mu diyor klimasız? net yazmamış eğer normalde sıcakda klima açık değil yani anlatablicekmiyim sıcaa getiriyor rolantide soğuk harakette sıcak diyorsa temostdat sorunu veya hava olma sorunu var

pek Anlayamadım klima açıp sıcağa mı getiriyor arkadaş yoksa sıcakda hareket halinde sıcak rolantide soğuk mu diyor klimasız? net yazmamış eğer normalde sıcakda klima açık değil yani anlatablicekmiyim sıcaa getiriyor rolantide soğuk harakette sıcak diyorsa temostdat sorunu veya hava olma sorunu var

aynen şöyle oluyor sıcakda hareket halinde sıcak rolantide soğuk üflüyor klimasız durumda çalışırken su kabını açmıştım hava yapma olurmu bu yüzden

Şimdi Sebeleri sıralayım.Öncelikle motor sıcak konumda iken normalde sistemde hava olmaması lazım(su seviyeniz normal mi) ikincisi aracınız zafira ama hangisi?,üçüncüsü motor sıcaklığı oynuyormu?(kaç dereceye çıkıyor veya düşüyor?) yani petek tıkanması kireçlenmesi termostad herşey olabilir.Öncelikle bilmemiz gereken kısaca motor sıcaklığı sabit mi ve nerede? ikincisi su seviyesi eksiltme varmı vs?

Şimdi Sebeleri sıralayım.Öncelikle motor sıcak konumda iken normalde sistemde hava olmaması lazım(su seviyeniz normal mi) ikincisi aracınız zafira ama hangisi?,üçüncüsü motor sıcaklığı oynuyormu?(kaç dereceye çıkıyor veya düşüyor?) yani petek tıkanması kireçlenmesi termostad herşey olabilir.Öncelikle bilmemiz gereken kısaca motor sıcaklığı sabit mi ve nerede? ikincisi su seviyesi eksiltme varmı vs?

aracım 2006 cosmo dijital hararetten kontrol ediyorum 115 ila 92 arası hararet yani motor düzgün çalışıyor rolantide soğuk üflerken dururken motor devrini 2000 devire getiriyorum 15 20 saniye sonra sıcak üflemeye başlıyor sonra rolantiye düşürünce yine soğuk üflemeye başlıyor arıza ne olabilir

demek ki sorun termostad değil bu iyi en azından arızaya yaklaşıyoruz. Su seviyeside tamam ise geriye digital klimalı aracınızda kalorifer peteğinde sıckalık regulatör musluğu var sorun onda olabilir,eskilerde musluk şimdikilerde sıcak soğuk klappesi sizinkinde ise bu kaorifer peteği yanında regulatör görüyor bu işi.

Geri