Zafira alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan b.arat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

b.arat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar. Geniş, 7 kişilik bir araç alma niyetindeyim. Bütçemiz oldukça sınırlı. Hatta sıpsınırlı. :) 2006-2009 benzin-lpg manuel enjoy ya da cosmo zafirayı nasıl bilirsiniz? Yakıt, yol tutuş, iç mekan, sorunsuzluk vs vs.. değerlendirebilirseniz memnun olurum. Bir de bütçe sınırlı olunca km yüksek araçlar denk geliyor. Km yüksekliği gözümü korkutmalı mı? Yoksa bu motor 200- 300 bin kmyi güle oynaya kaldırır mı?

Zafira A alınırsa 1.8 motor, Zafira B alınırsa var mı bilmiyorum ama dizel alın. 1.6 motor hantal kalabiliyor

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: b.arat
Zafira B iç ve dış görünüm olarak daha güncel olduğu ve beğenimi kazandığı için tercih sebebi.
Haklisiniz @tuleybihayat . Bu boyutlarda bir araç dizel olmalı. Dizeli var: 1.9 cdti. Bütçemi aşıyor her halükarda. 1.6 alıp sabır çeke çeke kullanabilirim diye düşünüyorum.

Düşünürseniz 1.6 atmosferik için yazılımla 15 beygir 20-25 tork civarı bir güç alabilirsiniz. Hissedilir şekilde gücünü artirabilirsiniz

Alınır alınmasına da genelde bu tarz aracı aldığınızda son kullanıcısı oluyorsunuz :) satmakta ( şans çok büyük faktör) epey zorlanırsınız. Ben de epey 7 kişilik araç araştırmıştım, Tercih sizin ama Citroen, pejo ya bir göz atın derim.

• Beğen
Ben olsam Ford S-Max bakardım. 40.000 tl’ye 2007 modelleri var. 2.0 dizel motor. Araç mondeo ile aynı şasiye sahip. Geniş ve konforlu.
Ya da Citroen Picasso’laa bakın.

• Beğen
Başlığı görünce direk alınır dedim..Beğendiğim bir araç...

• Beğen
Düşünürseniz 1.6 atmosferik için yazılımla 15 beygir 20-25 tork civarı bir güç alabilirsiniz. Hissedilir şekilde gücünü artirabilirsiniz

Tavsiyeniz aklımda olsun. Yazılımla bu artış bence yeterli olur. Mantıklı bir çözüm...

---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----

Ben olsam Ford S-Max bakardım. 40.000 tl’ye 2007 modelleri var. 2.0 dizel motor. Araç mondeo ile aynı şasiye sahip. Geniş ve konforlu.
Ya da Citroen Picasso’laa bakın.

S-max bakıyorum ama yakıtı düşündürüyor. Araç şehir içi günlük de kullanılacak. S-max çok güzel bir araç.

Son düzenleme:
Yazılım düşünürseniz sorunsuzluk adına tek tavsiyem 2cr performance olacaktır.

Alınır alınmasına da genelde bu tarz aracı aldığınızda son kullanıcısı oluyorsunuz :) satmakta ( şans çok büyük faktör) epey zorlanırsınız. Ben de epey 7 kişilik araç araştırmıştım, Tercih sizin ama Citroen, pejo ya bir göz atın derim.
Meselenin o kısmını pek dert etmemek gerekiyor. Her aracin alicisi olur mutlaka. Yeter ki makul bir fiyat belirlensin. Bu araclardan birini alip gezip dolaşmayı keyfini çikarmayi düşünüyorum.

Geri