yurtdisindan paket

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar ben avusturyadan kardesime telefon göndermek istiyom posta yoluyla hic böyle bir yapan varmi güvenlimi acaba

hıc denemedım hep cebımde getırdım

direk gumruge takilior
yanınızdan getirin bende iphone4 istiyorum ama
kuzenler amerika gonderemior

kargoyla türkiye'ye telefon girişi yasak, dolayısıyla kesin takılır..

Paketler XRAY'dan geçiyor. Hele gizlendiği farkedilirse bu yasal olarak suç anlamına geliyor. Tabi arada gözden kaçanlar olabilir ama bu riske değmez.
Gelen telefonu türkiyede kaydettirme sorunuda var. IMEI kaydetmeden kullanılamıyor. En mantıklısı gelirken yanında getrmen ve pasaportuna işletip kardeşine vermen. Kayıtlı gönderdikten sonra paketin kaybolmaz

Son düzenleme:
Üzerine Gift yazarsanız geçiyor. Ama türkiye'de kırılması lazım TR ' geçiş için

kargo takılır ama öğrendiğim kadarıyla posta daha serbestmiş. gümrükte tanıdık var ondan öğrendim.

bence normal bi 3310 gönder gelirse pahalı telefonuda gönderirsin

09- Tüm üyeler mesaj yazarken Türkçe' deki imla ve anlatım kurallarına gerekli hassasiyeti göstermelidir. Forumda yazılan mesajların, internet adabına ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak küçük harflerle yazılması gerekir. İnternet adabında, sürekli büyük harflerle yazmanın hoş karşılanmadığı kabul edilmiştir. Ayrıca sohbetlere mimik katmak amacıyla kullanıma sunulan smiley simgelerinin gereksiz yere kullanılması ve gereksiz yere atılan mesajlarla mesaj kirliliği yaratılması durumunda kullanıcı uyarılacaktır.

Üzerine Gift yazarsanız geçiyor. Ama türkiye'de kırılması lazım TR ' geçiş için

Gift filan farketmiyor. X-ray'den hepsi geçiriliyor. Telefon girişi kesinlikle yasak.
(Yoğunlukta gözden kaçanlar olabilir. Onlar istisna...)

Geri