Yurt disindan opel parca temini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kerem35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
paypal dekontunda çakallık yapmak aklıma gelmedi değil:)

ama görevli bayan tek tek google dan satan yerleri bulup fiyat arastırması yapıyor

kargonun bile vergisini aldılar bi kere ona çok canım sıkılmıstı.

gümrüge bir gün düşerseniz çok ilginc anılar yasayabilirsiniz:)

mesela bi keresinde adamın biri 1000lerce pipet getirmiş bu ne diye soran görevliye kulak çöpü diyor sonra kavga gürültü ortalık karısıyor

birisi bileyleme seti almıs adamı rambo sandılar herkes tipini inceliyor

benimde car pc kasasının ne oldgunu anlamamıslardı baya ugrasmıstım açıklamak için

paypal dekontunda çakallık yapmak aklıma gelmedi değil:)

ama görevli bayan tek tek google dan satan yerleri bulup fiyat arastırması yapıyor

kargonun bile vergisini aldılar bi kere ona çok canım sıkılmıstı.

gümrüge bir gün düşerseniz çok ilginc anılar yasayabilirsiniz:)

mesela bi keresinde adamın biri 1000lerce pipet getirmiş bu ne diye soran görevliye kulak çöpü diyor sonra kavga gürültü ortalık karısıyor

birisi bileyleme seti almıs adamı rambo sandılar herkes tipini inceliyor

benimde car pc kasasının ne oldgunu anlamamıslardı baya ugrasmıstım açıklamak için
paypal dekontunu değiştirip az vergi veren veya hiç vermeyen çok tanıdığım oldu... posta ücretinin vergisi alınmaz.. posta ücreti o sınıra dahilde değildir... yanlış bir uygulama yapmışlar... ben 4-5 kere gittim hiçbirinde googledan arama yapmadılar... bana gelenlerin içinde kendi faturası da vardı ona inanmışlar ben genede paypal götürmüştüm baktılar aynı birşey demediler... birde vergiyi sizin malı aldığınız günkü kurdan hesaplıyorlar...

kullanılmış parça alıyorsanız paypal faturasında oynama yapmaya felan gerek yok. dikkat etmeniz gereken bandrol olayı. bandrol gerektiren ürün almaktan kaçının. bir de bazı şehirlerin gümrüğünde gümrük mevzuatını virgülüne kadar uygulayan memurlar bulunuyor. buralardan da uzak durmak lazım. bunun yanında sadece 2kgye kadar olan malzemeleri alıp taahhütlü yani registrated gönderim yaptırın. özel kargo veya aps kullanmayın.

Almanlar genellikle Almanca yazışmalara cevap veriyorlar İngilizce yerine Almanca yazın

kullanılmış parça alıyorsanız paypal faturasında oynama yapmaya felan gerek yok. dikkat etmeniz gereken bandrol olayı. bandrol gerektiren ürün almaktan kaçının. bir de bazı şehirlerin gümrüğünde gümrük mevzuatını virgülüne kadar uygulayan memurlar bulunuyor. buralardan da uzak durmak lazım. bunun yanında sadece 2kgye kadar olan malzemeleri alıp taahhütlü yani registrated gönderim yaptırın. özel kargo veya aps kullanmayın.
ben tam tersini düşünüyorum... bandrol dediğiniz çok büyük paralar değil.. 30-40 lira civarında... genelde radyo tv tarzı olaylarda bandrol var bu malzemelerde pahalı olduğu için 30-40 liranın önemi olmaz... kullanılmış olduğunu anlarlarsa gümrükten malınızı almanıza izin vermeyebilirler tamamen sizin insan ilişkilerinize kalmış birşey çünkü kullanılmış malların girmesi yasak...

bence bandrol fiyatlarını kontrol edin. 35 eurodan başlar.komplile sistemlerde 200 euro civarına çıkar. çok çıkma parça aldım ben. ,üstüne de used parts diye yazdırırım. ne olduğuna bakmazlar bile. kullanılmış eşya getirmek yasak. kullanılmış parça getirmek yasak değil.

Geri