Yunan Askeri Kıyafeti [YARDIM]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaderaniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence gerek yok 5 tl ye haki askeri içlikler olur zaten resim yukarda var adamlarda öyle bir şey giymişler altlarına üstlerinede bir parka palto gibi bir şey bulursanız kafayada bir askeri kaskımsı bir şey bulursanız tamamdır bence :D yukarda eklediğim resim 1.dünya savaşında yunan askerlerinin resmi..

Ya düşünce güzel de, hepsini aynı giydirsem daha iyi olmaz mı? Parkayı, paltoyu buluruz da ayrı ayrı telden çalacaklar. Bütünlük olmayacak gibi. Neyse biraz daha düşünmeye devam edeyim ben. :) Nerden bulaştıysam! :)

okulun bando kıyafetleri var mı???
eğer varsa bu kıyafetler le birşeyler yapılabilinirr

yada çocukların üstlerine beyaz tişört altlarına mavi pantolon tamam

o zaman şöyle yapabilirsiniz altlarını haki içlik yapabilirsiniz o tek tip olur bir üst kalır geriye üstede bir şey uydurursanız tamamdır.. :) benim maksatım orjinal 1920 li yıllardaki yunan askerlerine gerçekden benzemesi ondan :)

bölgedeki askeri birliklerden yardım isteseniz?
kışla terzisi bi gecede halleder hepsini.

Bugün öğrencilerime siyah dümdüz büyük boy dizüstlerine kadar gelen gömlekler aldım. 50 liraya halletmiş oldum. Siyah pantoları zaten var. Kafalarına da mukavvadan birer şapka ayarladım mı tamamdır. Kafa yoran herkese teşekkürler...

Kıyafet işini çözdüm ama daha başınızı ağrıtacağım. Çeşitli müzikler lazım. Ama biraz daha zamanı var. :)

kolaylıklar.

Geri