Yunan Askeri Kıyafeti [YARDIM]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaderaniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha önce bir yerde oyunu Türk askeri kıyafetleriyle oynamışlar. Onun fotolarını gördüm. Hiç hoşuma gitmedi. Türk askeri kıyafetini bu işe :) bulaştırmak istemiyorum açıkçası. Yunanlı oldukları belli olsun biraz. :)

Az önce eşime anlattım külotlu çorap meselesini... :) İzleyici çok güler dedi. Çocuklara da yazık dedi. Ben öyle düşünmüyorum gerçi. Bu arada çocuklar 8. sınıf öğrencisi.

hani kıyafet bizimkilerin giydiğinden isterseniz yardımcı olabilirdim,o yüzden sordum.

üstlerine eski kaban tarzı birşey giydirisiniz içinde de beyaz tişört altlarına da açık mavi pantolon yada eşofman ayaklarına da çarığa benzer bişey şapka olarak da ponpon lu beyaz lı mavi bir şapka tamam

hani kıyafet bizimkilerin giydiğinden isterseniz yardımcı olabilirdim,o yüzden sordum.

Benim oyunu daha önce burada oynamışlar. Türk askeri kıyafeti pek hoş durmamış gibi geldi bana. Siz de bir bakın, nasıl duruyor?

http://www.bafrahaber.com/haberdetay/24313

O üniformanın asaletine yakıştıramıyorum ben doğrusu. Oyun da olsa bizim üniforma insanın üstünde ayrı bir duruyor. İşgalci Yunan'a daha kıytırık bir şeyler bulmak lazım sanki. :)

Düşünmeniz yeter, sağolun.

Benim oyunu daha önce burada oynamışlar. Türk askeri kıyafeti pek hoş durmamış gibi geldi bana. Siz de bir bakın, nasıl duruyor?

http://www.bafrahaber.com/haberdetay/24313

O üniformanın asaletine yakıştıramıyorum ben doğrusu. Oyun da olsa bizim üniforma insanın üstünde ayrı bir duruyor. İşgalci Yunan'a daha kıytırık bir şeyler bulmak lazım sanki. :)

Düşünmeniz yeter, sağolun.
haklısınız,olaya asalet yönünden bakarsak doğru.bizimkisi alternatif fikir,

haklısınız,olaya asalet yönünden bakarsak doğru.bizimkisi alternatif fikir,

Mustafa Bey, şöyle bir şeyler bulabilir miyiz? Akla ilk gelen Türk askeri olmuyor bunda. Sanki bir ara çöl tipi kıyafet olarak görmüştüm bu desensiz olanları.

Kuvayi-Milliye-Asker-Kostumu__35063483_0.jpg

aykan bey ben emekli bi askerim,resimdeki kıyafet bizim depolarda hiç görmedim,özel dikim kıyafet bunlar(gösteri için)bizde hala o yeşil kamuflaj kullanılıyor,çöl tipi elbiseler ise kara kuv.k.lığı kullanıyo,

bence gerek yok 5 tl ye haki askeri içlikler olur zaten resim yukarda var adamlarda öyle bir şey giymişler altlarına üstlerinede bir parka palto gibi bir şey bulursanız kafayada bir askeri kaskımsı bir şey bulursanız tamamdır bence :D yukarda eklediğim resim 1.dünya savaşında yunan askerlerinin resmi..

aykan bey ben emekli bi askerim,resimdeki kıyafet bizim depolarda hiç görmedim,özel dikim kıyafet bunlar(gösteri için)bizde hala o yeşil kamuflaj kullanılıyor,çöl tipi elbiseler ise kara kuv.k.lığı kullanıyo,

Anladım. Yine de teşekkürler, sağolun.

rica ederim.

Geri