Yüksek egzoz emisyon değeri lpg-muayene sorunu

murat-turkey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2012 model opel astra enjoy plus aracıma tüp taktırdım fakat muayenede lpg ve rolanti BENZİN egzos emisyon değerleri yüksek çıkıyor çözüm olarak ne önerirsiniz. bir tamirci yakıt enjeksiyon temizleyen sıvı katkı maddesi koydu sonra 300 km gez sonra gaz ayarı yapar denersin dedi. bu nedir ki?

arkadaşlar 2012 model opel astra enjoy plus aracıma tüp taktırdım fakat muayenede lpg ve rolanti BENZİN egzos emisyon değerleri yüksek çıkıyor çözüm olarak ne önerirsiniz. bir tamirci yakıt enjeksiyon temizleyen sıvı katkı maddesi koydu sonra 300 km gez sonra gaz ayarı yapar denersin dedi. bu nedir ki?
Araç hafızasında arıza kodu var mı bakın.

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her başlığın altına yazmışsınız siz de [emoji3]
Sakin olun, çözülür [emoji106]

Ben çözümü anlamadım. Muayeneden geçmesi için sürem az kaldı tekrardan girecem. Napabilirim. Lpg ve benzin rolanti egzoz emisyon değeri yüksek

Ben çözümü anlamadım. Muayeneden geçmesi için sürem az kaldı tekrardan girecem. Napabilirim. Lpg ve benzin rolanti egzoz emisyon değeri yüksek
Araç arıza yakıyor mu hiç?
Özel opel servisine gidin kontrol etsinler, birçok sebebi olabilir [emoji106]

Aklıma ilk gelen oksijen sensörü ama başka belirtiler de olması lazım. Yakıt düzensizligi, arıza lambası yakması falan

debimetreden olabilir

Kısayol sanayide emisyon ölçümü yapan birine git emisyon ölçtür onlar ayarlar. Geçecek şekilde verir. Hava filitresini de bir bakın sorun olmaz.

Geri