yorumsuz

bu ülkeye yazık.gerçekten yazık bende TV de seyrettikten sonra kahroldum bugünleride gördük sonunda bunların Türkiye Cumhuriyetinde ne işi var,bunların ne yararı olacak Türkiye Cumhuriyetine bunların acı içinde ölmesi lazım o dağlarda.dünyanın öteki ucundan Amerika geliyo karıştırıyo ırağı bizim dibimizde olmasına rağmen şu şerefsizlerin kökünü kazıyamadık.En acısıda hala o meclisin sıralarında DTP liler var Allah aşkına vatan evladımı bunlar

Bu akşam haberlerde gördüğümde resmen delirdim. Bu olay rezillikten başka bişey olamaz dünyada nerde bi terörist grubu davullu zurnalı karşılanıyor. Adamlar gelmek için birde özel muamele istiyorlar bu mudur terörle mücadele bu yüzdenmi o kadar şehit verdik biz. Onca anaların yüreğine bu yüzdenmi ateş düştü, yüzlerce hayatlarının baharında pırıl pırıl vatan evlatları bu yüzdenmi canlarını verdi bu terörü önlemek için.

Akp hükümetinin bu tavrı halka adeta küfretmektir. Bu adamlara oy veren Türkiye'nin yarısını ayakta alkışlıyorum aferim çok iyi halt ettiniz. :mad::mad::mad:

Tamda içimden geçenleri yazmışsın demin izledim haberlerde kan beynime sıçradı resmen :mad::mad::mad:

Alın size bir açılm isteği daha;

AKP’li Hasgür Said-i Nursi’ye iade-i itibar istedi ve ‘Özal gibi anıt mezar yapılsın’ dedi. (alıntıdır)

Bazı illerdeki vatandaşlar valinin, kaymakamın kapısına randevu almadan dayanıp para isterük, devlet bize yardım etsin diyebiliyorken bir gazimizin vali ile görüştürülmemesine pes diyor başka bir şey demiyorum.

Ne Mutlu Türküm Diyene.
Geçen dolmuşta bağırarak kürtçe konuşan birini ikaz ettim. seni dinlemek zorunda değiliz daha sessiz konuş dedim. adam tınlamadı devam etti. 2. kez ikaz ettim. sanamı soracam dedi nası konuşacağımı!!!. terörist kılıklı birisiydi zaten. ben ayaktaydım o oturuyordu. suratına tekmeyi yapıştırdım.dolmuş şöförüde kıl kapmış adama oda geldimi:D bi baktım 5 kişi birden dalmışız adama. kapıyı açtı aşağı salladı adamı.

bu basit bir hareketti. yakında bunların büyükleri yaşanırsa topluca şaşırmayın.

en buyuk guzellıgı sen yapmısn tebrık edıyorum

AKP ninde DTP den hiçbir farkı yoktur,fakat halkımız bunu anlayamadı,şu anki halimize yazıklar olsun....Herkez izlesin anca,,bizi bu hale getirenlerinde,akp ninde,dtp ninde o dağdakilerinde Allah belasını verir inşallah....Şerefsizler....Askeriyede adam olsa o pkk lıları karşılamaya gelenleri bir arada kurşuna dizer geçer giderdi...Hepsine yazıklar olsun,bu millete bunlarıda yaşattılarya.ÇOK YAZIK

Ne Mutlu Türküm Diyene.
Geçen dolmuşta bağırarak kürtçe konuşan birini ikaz ettim. seni dinlemek zorunda değiliz daha sessiz konuş dedim. adam tınlamadı devam etti. 2. kez ikaz ettim. sanamı soracam dedi nası konuşacağımı!!!. terörist kılıklı birisiydi zaten. ben ayaktaydım o oturuyordu. suratına tekmeyi yapıştırdım.dolmuş şöförüde kıl kapmış adama oda geldimi:D bi baktım 5 kişi birden dalmışız adama. kapıyı açtı aşağı salladı adamı.

bu basit bir hareketti. yakında bunların büyükleri yaşanırsa topluca şaşırmayın.
Ellerin dert görmesin abi,en iyisini yapmışsın

Önceden bana gelen bir e-mail'i sizlerle paylaşmak istiyorum.
Denizli'de araştırma yapmak için kamp kuran bir grup üniversite öğrencisi, kamp yakınına tüneyen bir Denizli horozunun sabahın erken saatlerinde yüksek sesle ötmesinden çok rahatsız olmuşlar... Sabahın köründe ortaya çıkan horoz, önce dikleniyor, sonra dakikalarca ötüyormuş... Tabii ekipte ne uyku ne de huzur bırakmıyormuş.. . Sonunda sabırlar tükenmiş... Susturmak için başlamışlar horozu kovalamaya.. . Horoz önde, gençler peşinde... Mahalle arasına dalmışlar... Kovalamacayı gören, fakat bir anlam veremeyen yaşlı dede, seslenmiş:
- Hey, evlatlar!.. Bu zavallı horozu niye ürkütüyorsunuz?
- Dede, sabahın köründe ötmeye başlıyor, kampı ayağa kaldırıyor. O yüzden başını keseceğiz!
- Yazıktır evladım yapmayın! demiş ihtiyar, 'Bırakın, ben onun sesini keserim, bir daha da rahatsız etmez sizi...'

Gençler bunun üzerine kovalamayı bırakmışlar. Ertesi sabah, hafif 'gak - guk' sesleri dışında horozdan kayda değer hiçbir ses çıkmadığını görünce de şaşırıp dedeye koşmuşlar:
- Yahu dede, ne yaptın da bu horozun sesini kestin?
İhtiyar gülmüş:
- Kıçına zeytinyağı sürdüm. Horoz kabararak ötmeye yeltendiğinde, gerisi tutmuyor ki kuvvet alsın... Ancak 'gak - guk' edebiliyor.. .

Kıssadan hisse:
“Arkan sağlamsa, istediğin kadar kabarır, diklenir, sözünü dinletirsin.
Arkan bir gevşemeye görsün, ancak 'gak-guk' edersin...!”

Geri