yorumsuz

Eline ayağına sağlık abi... ama yine de çözüm bu değil, bizi bu hale getirenler bu olaylar arttığı zaman ne yapacaklar acaba?
Azmettirenlere bişey olmayacak. maşa olanlar dahada beter olacak. ağa babalarıda kaçacak yerleri nası olsa hazır oraya kaçacaklar. askerlerin başına çuval geçirildiği gün başbakan ve cumhurbaşkanının hangi saatlerde hangi şehirlerde olduğuna dikkat edin.;)

PKK TÜRKİYE'YE DEĞİL, AKP PKK'YA TESLİM OLMUŞTUR

Bu, PKK'nın teslim alınmasını değil, AKP'nin ülkemiz sınırlarında teslim alındığını gösteren tarihi bir rezalet, ihanet ve melanet tablosudur.
PKK Türkiye'ye değil, AKP PKK'ya teslim olmuştur. Durum bundan ibarettir.
Yıllardır özellikle AKP ile birlikte sayısız zillete şahit olmuş bu millet, ne üzücüdür ki "açılım" adı altında yürütülen pazarlıkların geldiği noktayı, milli haysiyetin düştüğü seviyesizliği de görmek durumunda kalmıştır.
Aslında bu gelişmeler bizim için sürpriz olmamıştır. AKP'yi tanıyanlar için bu gelişme beklenen bir sondur ve işaretleri iki yıl önce alınmıştır.
21 Ekim 2007 günü Dağlıca karakoluna yapılan saldırının ardından Irak'a kaçırılan 8 Mehmetçiğin 4 Kasım 2007 tarihinde geri alınmasına katkıda bulunanların oluşturduğu sevk zincirini hatırlayınız.
Kandil Kadroları, Barzani çeteleri, Irak İstihbaratı, Amerikalı General ve subaylar, Türkiye'den bölücü refakatçiler ve AKP'den teslimat memurları hazır bulunmuşlardı. Ve hepinizin bildiği gibi bunlar yıllarca "bulmak imkânsız" diyerek Kandile gitmekten ısrarla kaçınmışlardı.
İşte ABD, Barzani ve AKP'nin sözde bir türlü bulamadığı teröristlerin öncü kafilesi ortaya çıkmıştır. Açılım sevdalısı Başbakanları ile kucaklaşmak için gün saymaktadırlar.
( alıntı )

İçimden geleni yazarsam üyeliğim iptal edilir herhalde.Bu nasıl bir politika nasıl bir çözün yoludur ben anlamıyorum:mad:Bunca şehit verdikten sonra hiçmi saygıları yok onca şehit ailelerine.:mad:

akpye ve tayyipe soruyorum ???
madem bu açılım akpnin bir başarısı öyleyse;
neden sadece dtpliler ve pkklılar coşkulu kutlamalar yapıyor,
sizinkiler nerede?
neden tek taraflı kutlanıyor.hani nerede oy verenlerin,
%47 nerede?
neden akpliler de meydanlara inmedi.habura gitmedi,
taraftarların nerede?
neden akplilerde,dtpliler gibi davul zurna çalıp,apüllü bayraklarla açılımı kutlamıyorlar,
bayrakların nerede ???
nerede tayyip nerede ???

sinirden aglayacagım arkadaşlar bu hükümet ne yapmaya çalışıyor halkın sesinide dinlemiyorlar konuşan oldumu takmıyorlar bu vatan bizim o itler kim oluyoda affediliyor bugun 29 tanesini saldılar sokaklara. neymiş askere silah dogrultmamış çatışmamış nerden biliyorsun adam asker vurdummu diyecek bu adileri adam yerine koyanlar utansın.

Ne Mutlu Türküm Diyene.
Geçen dolmuşta bağırarak kürtçe konuşan birini ikaz ettim. seni dinlemek zorunda değiliz daha sessiz konuş dedim. adam tınlamadı devam etti. 2. kez ikaz ettim. sanamı soracam dedi nası konuşacağımı!!!. terörist kılıklı birisiydi zaten. ben ayaktaydım o oturuyordu. suratına tekmeyi yapıştırdım.dolmuş şöförüde kıl kapmış adama oda geldimi:D bi baktım 5 kişi birden dalmışız adama. kapıyı açtı aşağı salladı adamı.

bu basit bir hareketti. yakında bunların büyükleri yaşanırsa topluca şaşırmayın.
yaşansa ne olur bu vatan kiminmiş gösteririz nasıl olsa adilere. ama bunu bütün kürtler için söylemiyorum içlerinde TÜRKİYEYİ gerçekten sevenlerde var onlar üzerine alınmasın bizim sözlerimiz bölücülük yapanlara bu vatan topragında gözü olanlara.

akpye ve tayyipe soruyorum ???
madem bu açılım akpnin bir başarısı öyleyse;
neden sadece dtpliler ve pkklılar coşkulu kutlamalar yapıyor,
sizinkiler nerede?
neden tek taraflı kutlanıyor.hani nerede oy verenlerin,
%47 nerede?
neden akpliler de meydanlara inmedi.habura gitmedi,
taraftarların nerede?
neden akplilerde,dtpliler gibi davul zurna çalıp,apüllü bayraklarla açılımı kutlamıyorlar,
bayrakların nerede ???
nerede tayyip nerede ???
DTP si ve PKK yandaşlarından başka , açılıma destek verenlerin orada olmaları için insanda yüz olması lazım. DTP'lilerin ve PKK yandaşlarının zafer kazanmış kahramanlar gibi ağızlarını yaya yaya televizyonlara beyanat vermeleri, üstüne üstlük teslim olan soytarıların da en kısa zamanda salı verilmeleri içimi kanattı. Koskoca ülke bazılarının elinde adeta oyuncak oldu, ben bu saatten sonra her iki kişiden birine, en azından bu duruma çanak tutarak neden oldukları için iyi gözle bakmıyorum :mad:. İsteyen kızsın isteyen darılsın, kurunun yanında yaş da yanarmış, ama bu sefer yangın çok büyük haberiniz ola :(.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
ATAM neden 10 yıl daha yaşamadınki ..

Geri