Yorumsuz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öncelikle geçmiş olsun. o hızla küçük bi kuşa falan çarpmış olabilirmisin iyice bak sağa sola kan izi olmasın. ham yanlış anlarlar hem de madara olma;-)

emre harbiden dicek bişe bulamıyorum senin zten aynalarda sorun vardı ama yuh bu kadarına ya opcyle 230 yapmıcanda napıcaksın yazık ya :( :(

Herhalde yuksek süratten dolayı aynası düşen ilk insan olarak tarihe geçtin, servis ne diyecek çok merak ettim ?

benimkide 130da titriyo:D

bundan önceki opel im corsa c idi. Bir gece Amamsra da yemekten sonra araca bindik. hyanım kapısını çekti. bir ses şangırrr. önce anlamadık ama aynaya akınca camın ölece yere düştüğünü gördük. İlginç ama üzücü işte. Maalesef Opel in kronik problemiğ bu. hatalarını örtmemek.....

servisin diyeceği şu başkalarının kırdığı aynadan bizim suçumuz ne ?

Gecmis olsun bugünde bir haber okudum arabanın jantı fırlaması sonucu bir kişiye denk gelmiş ve yaşamını yitirmiş iyiki birisine denk gelmemiş ayna.

Opelin cevabı eminim ki şu olacaktır : KIRILAN PARCA GARANTİYE GİRMEZ...KIRILDIYSA KULLANICI HATASIDIR ZATEN...
Tecrübelerim bana bunu gösterdi

hepimiz araclarımızı dısarılara bırakıyoruz ve dısarıda yürümesını dogru duzgun bılmeyen onca kısı var biri koluyla carpmıstır yada arabayla adamın bırı dokundurmustur aynanın bır yerını zedelemıstır kucuk hızlarda belkı bırsey olmamıs olabılır ama 230 km az bır hız degıl o yuzden olmustur diye tahmın edıyorum...

Geri