Yorumsuz Başliksiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bj6766
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu fransızların topunun sülalesini si........

Avrupanın hatta dünyanın en çok nefret edilen milletidir fransızlar...Kendini beğenmiş kibirli bir ırktır..Zamanında da dedelerimiz gereğini yapmıştır fazlasıyla,kuyruk acıları ondandır...

Aslında bu konu ile ilgili çokta kızamıyorum onlara..Nüfusunun %98'inin müslüman olduğu bir ülkede başörtülü bir bayana öcü muamelesi yapılabiliyorsa her gittiği yerde....Allahın kibirli fransızı neden yapmasın ???

okadar cinsellikten bahsediyolar çok memnun değiller heralde fransız erkeklerinde.şimdi bişi söylicem nyse geri gitsin...söylemiştim gene söylüyorum "ALMAYIN ARKADAŞ BİZİ AB YE...BİZİ SİNDİREMEZSİNİZ BİZ SİZE ÇOK BEDEN BÜYÜK GELİRİZ.HERŞEY EKONOMİ TİCARET TURIZM DEĞİL,BİZiM KAPI GİBİ SAĞLAM ANANELERİMİZ VAR YIKAMAZSIN YIKTIRTMAYIZ!!!"

:alkis: :good: :good: :alkis:

turquie yazısını france yapıp uçakla atacaksın afişleri ozmn görecekler

bence türkleri sevmeyen biri yapmış fotoş olduğu apaçık bunlara takılmamamız lazım... daha büyük sorunlarımız var...

bence türkleri sevmeyen biri yapmış fotoş olduğu apaçık bunlara takılmamamız lazım... daha büyük sorunlarımız var...
fotoshop demişsin ama Sabah gazetesi
Balçiçek PAMİR in haberi resim gerçek

bende fransız kadınları için bişe sölerdim ama bize yakışmaz....koyver gitsin....
Ş....sizler...:mad: :mad: :mad:

Geri