yorumlarınızı eksik etmeyin işte aracım VECTRA GT :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alperd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
egzozu şekil olsun diye ters takmıştık ama düzeltmeye karar verdim :)

jant meselesine gelince model tartışılır tabi ama 15" bilerek aldım lastiklerim sadece 2-3 aylık olduğundan kıyamadım bide İzmir'in hendekleri malum tangır tungur gezmek istemedim. bütçe meselesi tabi ama lastikler eskiyince daha iddaalı bir 16" janta terfi ederim inşallah :)

yorumlarınız için çok çok teşekkürler. :) :)

selamlar.

alper abi senin gtye egzoz çizeyim istermisin izmirliyim bende bak hemşerinim belki beyenir yaptırırsın

alper abi senin gtye egzoz çizeyim istermisin izmirliyim bende bak hemşerinim belki beyenir yaptırırsın

çok sağol kardeşim düşünmen yeter ama zahmet etme egzoz ucunu değiştirmeyi düşünmüyorum sadece düz taktıracam (altı üste gelcek şekilde takılmıştı da) o zaman fotosunu koyarım fikir alırım yine :)

dur daha kısmetse senle dinanometre testine gidicez bu ay sonu olmazsa mayısta bestservis veya politek herhalde başlar testlere :)

selamlar...

evt gitmek lazım ya hava filtresi bekliorum o gelir inşallah gidene kadar fiyat konusunda bişi biliomusun alper abi dyno için

evt gitmek lazım ya hava filtresi bekliorum o gelir inşallah gidene kadar fiyat konusunda bişi biliomusun alper abi dyno için

fiyat sormadım sadece cihaz var mı diye sordum bakımda dediler bu ay sonu veya mayısta başlarız dediler iyi dedim ben de :) bi başlasınlar fiyat konusunu öğrenir sana dönerim.

görüşürüz selamlar...

ortaokulda bi arkadaşımın babası bizi bu arabayla okula bırakmıştı.. yani bu renkti ama gt deilmiştir belki.. way be opellerde güzel oluomuş demiştim.. o zamanlar bizde broadway vardı:)
oturaklı güzel araba..
kazasız belasız

abi egzoz sağa sola değilde düz baksa daha mı iyi olurmuş acaba ama sen beyeniosan sorun yok seslimi egzoz

valla bencede düz olsa iyi olurmuş.zevk meselesi sen seviyorsan böyle sorun yok

Geri