heryer (otobanlar dahil olmak üzere) bubi tuzaklarıyla dolu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsun,tamponu değiştirmene gerek yok bence,iyi bir tampon tamircisi yada kaportacıda tamir ettirip lokal boyatırsan eskisi gibi olur fazla parada tutmaz sıkma canını...
geçmiş olsun, benzer bi olayda benim başımı gelmişti hatta benim plastik tampon hafiften delinmişti, ama tamponcu arkadaşların eline sağlık şimdi hiç belli değil, arkadaşın dediği gibi iyi bir tampon tamircisi bulup lokal boyatırsan yeterli olur
+:good:geçmiş olsun,tamponu değiştirmene gerek yok bence,iyi bir tampon tamircisi yada kaportacıda tamir ettirip lokal boyatırsan eskisi gibi olur fazla parada tutmaz sıkma canını...
arkadaşlar bugün konya-ankara arası yolculuk yapmaktaydım.bilenler bilir yol 2 geliş 2 gidiş karayoludur. yolun bi tarafı tadilatta olduğundan yolu tek geliş tek gidişe bindirmişler. bi de kaldırmışlar yolun ortasına kedi gözü dikmişler!!arabalar üstünden geçtikçe malzemeler yere yatmış.reflektörler ölmüş...bende önümdeki kamyonu sollamak isterken birine sağ önden çarptım. aracı yeni aldığım için kasko yaptırmaya fırsatım olmamıştı.şimdi bunu nasıl yaptırabilirim yoksa tek çözüm tamponu değiştirmek mi?
arkadasım kasko yaptırmamıssın yaptırmıs olsaydın auto kıng te ucretsız yapardın ama sana sımdıde orayı ovebılırım ankarada auto king die bi yer var google arat siteleride var bu işlerle ugrasıolar bendeki çizikleri orda halletim sitelerine gir bi incele benden sana tavsiye ve geçmiş olsun