çok geçmiş olsun! bu arada arkadaşlar abiler ticarii araç sürücüleri boş inmiyoo dikkat edelimm!tamirciyiz müşteri arabalarından biliyorum bıçak ,sopa ,silah ,tornavida vs. olmayan taksi yokk!oo yüzden dikkatli olalım!
oo sıra esnaf toplandıı felan adam gazlayıp kaçtı.plakasını aldım hergün mecbur dükkanın önünden geçiyoo durdurdum tekrar.fakat sürücü aynı değil.adam günü birlik çalışıyormuş.oo yüzden adamı yakalıyamadım ve içimde kaldıı

eline sağlık abimm.geçen bende bi tane dükkanın önünde indiriyodumda başaramadım.adama baktım bana el kol hareketi yapıyoo.indim koştum kapı koluna asıldım kapı açılmadı kilitli.adama yetişemiyorumda yüksekte olduğu için vuramadım.baktım kolu önümde yakaladım kolunuu nerdeyse adamı camın arasından aşağı indirecektimLevent'tede bitane minibüsçü böyle deli yürek rastladı bana...Ya sabır ya sabır dedim...İnsanlık yapıp yol verdim vermemem gerekirken bulaşmayayım diye..Yanımdan geçerken küfür etti camdan..Döndüm durdurdum...Açtım kapısını çektim koltuktan attım asvalta...Bundan sonrası forum içinde kötü örnek teşkil edebilir anlatmayayım...
Ama eminimki o olay onun hayatında bir dönüm noktası olmuştur..Herkese yol veriyordur şimdi...