Burası Türkiye,burda her şeyle heran karşılaşabiliriz Savaş bey,bize düşen bence hazırlıklı ve dikkatli olmak ama sizin fikrinizede katılıyorum.Araba ucuz olunca dahada dikkatsiz kullanır bizim insanımız malesef ama hayat hiçte ucuz değil,150,000ytl kan parası gibi.İşişten geçince eyvah demeden birini ezmeden lütfen herkes dikkatli kullansın aracını.Bu arada Ferrarisine tüp takmaya kalkan adam hangi gruba giriyor birde o var değilmi yani.Memlekette seçenek çok trafik canavarlarını gruplara ayırmayla, saymayla,dövmeyle bitmez.Her şeyin başı SABIR SABIR SABIR takii...........Ben o adamın önünde saygıyla eğilirim, alnından öperim, haklı olduğum halde zarar verdim mi diye özür bile dilerim. İyilerle, kendini bilenlerle her zaman gurur duymuşumdur. Muhakkak ki bütün eski araç kullananlar, kalitesiz (bu tabiri kullanırken kendimden utanıyorum, kaliteden kullananlardan ziyade imal edenler sorumlu) diye nitelenen araçları kullananlar hatalı demiyorum. Maddi imkanlar neticesi sonuçta bu tip araç kullanabilirler. Magandaların çoğunlukta olduğu grubu ele alıyoruz. Yoksa Mercedes kullanan magandalar da var. Konuya oransal olarak yaklaşıyorum. Arabada bira içip, ona buna sataşan kaç tane Mercedes sürücüsüne rast geldiniz. Bir yada iki olabilir. Üç olmaz. Tofaş grubu derseniz saymakla bitiremezsiniz. 50 yaşında biri olarak ben daha şimdiye kadar arabada magandalık yapan Jaguar, Mercedes, BMV, Saab, Volvo ...........sürücüsüne rastlamadım. Belkide denk gelmedi, ama tofaş grubu dersen saymakla bitmez.
Son düzenleme: