yolda yapılan uygunsuz hareketler

İstanbul'a mahsus değil böyle olaylar her yerde var,bence ufak şehirlerde daha fazla,sen bulaşmasanda önemli değil o seni buluyor.Benim gibi bazılarınıda sanki nerde bir kafadan kontak varsa gelip buluyor,başıma cok geliyor.Çare olarak camlar kapalı kayıyorum gidiyor,neyaparsın alıştık artık sağını solunu bilmeyen taksiciyle bile karşılaştım(Bingölde),nerdeyse benim şeritten gelip virajda kafakafaya giriyorduk durdurdum"hangi şeritte gitmen lazım senin dedim"sağ dedi"sağını göster dedim" sol eliyle solu gösterdi soldan gittiği için,elimden zor aldılar.Allah yardımcımız olsun trafikte.Sürücü kurslarını iyi bir elden geçirmek lazım kanaatimce.

Son düzenleme:
İstanbul'a mahsus değil böyle olaylar her yerde var,bence ufak şehirlerde daha fazla,sen bulaşmasanda önemli değil o seni buluyor.Benim gibi bazılarınıda sanki nerde bir kafadan kontak varsa gelip buluyor,başıma cok geliyor.Çare olarak camlar kapalı kayıyorum gidiyor,neyaparsın alıştık artık sağını solunu bilmeyen taksiciyle bile karşılaştım(Bingölde),nerdeyse benim şeritten gelip virajda kafakafaya giriyorduk durdurdum"hangi şeritte gitmen lazım senin dedim"sağ dedi"sağını göster dedim" sol eliyle solu gösterdi soldan gittiği için,elimden zor aldılar.Allah yardımcımız olsun trafikte.Sürücü kurslarını iyi bir elden geçirmek lazım kanaatimce.
Bu memlekette değil ilkokul diploması, orta öğretim diplomasını almak bile düne kadar sorun değildi. Okul aile birliğine yüklü bir yatırım yapan diplomayı alıyordu. Okuma yazma bilmeyen ilkokul diploması sahipleri trafikte çirit atıyor. Levhaları okuyamayan, sağını solunu bilmeyen sorumsuz insanlardan ne beklenirki.

Bu şoförün satılık ilanı herşeyi açıklamıyor mu?

satlkhm9.jpg

gereksiz insanla muhattab olupta gereksiz duruma düşmemek lazım..

Araba harbiden orjinalmiş yani,hemen satılmıştır ilanı okumaya veya anlamaya çalışan birine.Karaladığı kısmı merak ettim şimdi.Neyse Cep tlf.olmasın.Benim bu resmi çekmek aklıma gelmezdi.

Son düzenleme:
benim de yarım saat önce inciraltından gelirken başıma geldi sanırım tofaş kullananlara özgü birşeymi bilmiyorum ama trafikte terör yaratan tiplerin tamamı nerdeyse tofaşa biniyor.neyse 3 genç arabada hem içiyor hem sağa sola takılıyorlar sonrasında beni hedef aldılar aldırmadım çünkü arbada iki aileyiz bebekte var sabır dedim arkadaş aradı 155 i ihbar etti ama sanmıyorum birşeylere yarayacağını.plakayı veriyim size 45 SH 798 beyaz bir şahin başka zaman uygun şartlarda rastlarsam testereyi ben göstereceğim çok canımı sıktılar

benim de yarım saat önce inciraltından gelirken başıma geldi sanırım tofaş kullananlara özgü birşeymi bilmiyorum ama trafikte terör yaratan tiplerin tamamı nerdeyse tofaşa biniyor.neyse 3 genç arabada hem içiyor hem sağa sola takılıyorlar sonrasında beni hedef aldılar aldırmadım çünkü arbada iki aileyiz bebekte var sabır dedim arkadaş aradı 155 i ihbar etti ama sanmıyorum birşeylere yarayacağını.plakayı veriyim size 45 SH 798 beyaz bir şahin başka zaman uygun şartlarda rastlarsam testereyi ben göstereceğim çok canımı sıktılar
Kimse üzerine alınmasın ama malesef kalitesiz araç sahipleri bu konuda diğerlerine oranla bir adım önde gidiyor. Maddi imkansızlıklar nedeniyle iki tane tofaş ürünü kullandım çektiğim sıkıntıları ben bilirim. Yeniden Opel'e terfi edince insanların bakış açısı bile değişti. Halbuki ben aynı bendim. Ukalalık olarak yorumlamayın ama insanların yaşam tarzını kalite belirliyor. En basit bir örnek vereyim: 20 yıldır İzmir-Ankara arasında yoğun bir şekilde gidip gelirim. Mola yerlerinde tofaş kullanırken arabanın camlarını bile yıkamazlardı, şimdi değil camları arabanın tamamını yıkıyorlar. Yıkamacılar bile bazı şeylerin farkında.

Kimse üzerine alınmasın ama malesef kalitesiz araç sahipleri bu konuda diğerlerine oranla bir adım önde gidiyor. Maddi imkansızlıklar nedeniyle iki tane tofaş ürünü kullandım çektiğim sıkıntıları ben bilirim. Yeniden Opel'e terfi edince insanların bakış açısı bile değişti. Halbuki ben aynı bendim. Ukalalık olarak yorumlamayın ama insanların yaşam tarzını kalite belirliyor. En basit bir örnek vereyim: 20 yıldır İzmir-Ankara arasında yoğun bir şekilde gidip gelirim. Mola yerlerinde tofaş kullanırken arabanın camlarını bile yıkamazlardı, şimdi değil camları arabanın tamamını yıkıyorlar. Yıkamacılar bile bazı şeylerin farkında.

çok doğru abi bu gerçekten de böyle:(

Kahrolsun kuş gurubu kuş gribi gibiler diyecem ayıp olacak aracını düzgün kullananlara.Yaşasın Opelciler diyecem bizdende tektük çıkıyor malesef.Adam adam olsun canımı yesin arabası önemli değil.Döküntübir Reno 12yle 30-35yaşlarında adam ara sokaktan ana caddeye bakmadan(tekyön yola bile bakmadı)önüme fırladı,yavaş olmasam kurtaramazdım durup kenara çekip arabasından inip benden iki sefer özür diledi, geç kalmasam bende arabadan inip sarılacak kucaklayacaktım çok duygulandım yıllardır nerdeyse hatasını kabüllenip özürdileyen biriyle böyle karşılaştığımı hatırlamıyorum.Sonuçta hepimiz insanız yani.

Son düzenleme:
Kahrolsun kuş gurubu kuş gribi gibiler diyecem ayıp olacak aracını düzgün kullananlara.Yaşasın Opelciler diyecem bizdende tektük çıkıyor malesef.Adam adam olsun canımı yesin arabası önemli değil.Döküntübir Reno 12yle 30-35yaşlarında adam ara sokaktan ana caddeye bakmadan(tekyön yola bile bakmadı)önüme fırladı,yavaş olmasam kurtaramazdım durup kenara çekip iki sefer özür diledi yol verdi geç kalmasam arabadan inip sarılacak kucaklayacaktım çok duygulandım.Sonuçta hepimiz insanız yani.
Ben o adamın önünde saygıyla eğilirim, alnından öperim, haklı olduğum halde zarar verdim mi diye özür bile dilerim. İyilerle, kendini bilenlerle her zaman gurur duymuşumdur. Muhakkak ki bütün eski araç kullananlar, kalitesiz (bu tabiri kullanırken kendimden utanıyorum, kaliteden kullananlardan ziyade imal edenler sorumlu) diye nitelenen araçları kullananlar hatalı demiyorum. Maddi imkanlar neticesi sonuçta bu tip araç kullanabilirler. Magandaların çoğunlukta olduğu grubu ele alıyoruz. Yoksa Mercedes kullanan magandalar da var. Konuya oransal olarak yaklaşıyorum. Arabada bira içip, ona buna sataşan kaç tane Mercedes sürücüsüne rast geldiniz. Bir yada iki olabilir. Üç olmaz. Tofaş grubu derseniz saymakla bitiremezsiniz. 50 yaşında biri olarak ben daha şimdiye kadar arabada magandalık yapan Jaguar, Mercedes, BMV, Saab, Volvo ...........sürücüsüne rastlamadım. Belkide denk gelmedi, ama tofaş grubu dersen saymakla bitmez.

Son düzenleme:
Geri