Yolda Kaldim, Denize Düştüm Yilana Sarildim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TUNCEER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TUNCEER

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
BİR KAÇ GÜN ÖNCE ÇOCUĞUMUN ANKARA TIP FAKÜLTESİNDE SAAT 13.30 DOKTORU İLE OLAN RANDEVUSUNA YETİŞMEM GEREKİYORDU SAAT 09.30 DA KAYSERİDEN ÇIKTIM 35 KM GİTMEMİŞTİMKİ RADARA YAKALANDIM, GÖREVLİ MEMUR EVRAKLARIMI KONTROL EDERKEN ARACIMI STOP ETTİM, İŞLEMLER HALLOLDUKTAN SONRA MARŞA BASTIĞIMDA ARACIM ÇALIŞMADI:mad: TABİ NORMAL OLARAK ÇALIŞACAĞINI ÜMİT EDEREK MARŞA BASTIM, BASTIM AMA ÇALIŞMADI:( BU ARADA SAAT İLERLEDİ EN SON EN YAKIN TAMİRCİYE MEMUR ARKADAŞLARIM ARACIMI ÇEKTİ TAMİRCİ ARIZANIN YAKIT POMPASINDAN KAYNAKLANDIĞINI SÖYLEDİ :sorry: VE SERVİSİ ARADIĞINI SÖYLEYEREK BİRİSİNİ ARADI ADAM 200 YTL YAKIT POMPASI İÇİN 200 YTL İŞÇİLİK İÇİN ALACAĞINI SÖYLEDİ KABUL ETMEDİM CEBİMDE 185 YTL NAKİT OLDUĞUNU BAŞKADA PARA VERMEYECEĞİMİ SÖYLEDİM KABUL ETTİ 2 SAAT SONRA GELDİ NORMALDE ARACIMIN YANINA YAKLAŞTIRMAYACAĞIM USTA BOZUNTUSU ESKİ YAKIT POMPASINI YERİNDEN ÇIKARACAĞIM DİYE KAFESİ KIRDI VE BAKIR TEL İLE BAĞLADI :mad: SAAT 15.30 DA ARACIMI ÇALIŞTIRABİLDİM ANKARAYA GİDİP DOĞRU DÜRÜST Bİ SERVİSTE SORUNU TAM OLARAK GİDEREBİLDİM. YAKIT POMPASININ ARACIN BENZİNİN ÇEYREK DEPONUN ALTINA DÜŞMESİNDEN BOZULABİLECEĞİNİ ÇEYREK DEPONUN ALTINDA KULLANMAMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER:sorry:

ALLAH KİMSEYİ YOLDA BIRAKMASIN VE KÖTÜNÜN ELİNE DÜŞÜRMESİN

HA BİRDE BÖYLE BİR DURUM İLE KARŞILAŞIRSANIZ VE ELİNİZDEN BİRAZ Bİ ŞEYLER GELİYORSA ARKA KOLTUĞUN ALTINDA BULUNAN YAKIT POMPASINI SÖKÜP TIKLADIĞINIZ ZAMAN BİR SÜRE DAHA ÇALIŞABİLİYO AKLINIZDA BULUNSUN

Geçmiş olsun, bu fırsatçı tipler maalesef heryer de bulunuyor

arkadaşlar işte burda kaskonun önemi 1 kez daha ortaya çıkıyor
kasko olduğu zaman arıyorsun Asistance'ı geliyor ve aracı istediğin tamirciye çekiyor
diğer türlü kimlerle karşılacağın belli bile değil.

çok büyük geçmiş olsun

geçmiş olsun böyle fırsatçılıar çok war basıma geldi ondan biliyorum ama yinede yardım etti allah razıolsun

kaskoda wardı ama haber wermedim iyikide wermemişim :)

Ayni Şekİlde Bende De Kasko Vardi Ama Zaman Kisitli Olunca Hemen İŞİn Hallolmasina Bakiyo İnsan

TUNCEER' Alıntı:
Ayni Şekİlde Bende De Kasko Vardi Ama Zaman Kisitli Olunca Hemen İŞİn Hallolmasina Bakiyo İnsan
+1 aynen

gecmis olsun arkadasim.ben almanyada yasadigim icin burdan ornek vereyim sana.burada adac diye bir araba klubu var.buraya uye oluyorsun senede 39 euro para veriyorsun.sayet araban yolda bozulur ise bir telefon la en gec 1 saat icinde senin yaninda olmak zorunda.eger tamir edilebilecek biseyse orada tamirini yapiyor.yok tamir edilmiyorsa arabani istedigin adrese cekiyor.eger evinden 50 km uzakta olmus sa bu olay arti sana kiralik araba veriyor.buda ucretsiz tabi.

200 ytl işçilikmi yuhh artık:eek: :eek: .. o sansa kalmıs vurunca calısada bılıyor..

kardeş büyük geçmiş olsun aynısı benim başımada geldi ama ben pompayı 60 ytl ye almıştım sana 2 kere geçmiş olsun

Geçmiş olsun ayrıca polis de ceza kesmedi inşallah ?

Geri