Yolda Kaldim, Denize Düştüm Yilana Sarildim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TUNCEER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun. Genelde insanın zamanın kısıtlı olduğunada yaşıyr insan bunları.:( :mad:

Geçmiş olsun,aynı şeyi bizim ordaki yetkili serviste söylüyor:depodaki benzini son damlasına kadar kullanmayın diye.

valla depomuzdaki benizini son damlasına kadar kullanmakta bizim hastalağımız işte

geçmiş olsun kardeş.

geçmiş olsun arkadaşım.
buradan şu gerçek çıkıyor benim fikrim tabii. opelim.net üyeleri arasında iyi organize olamayış.neden mi eger o arkadaş yolda kaldıysa üstelik ankara gibi bir yerde. sitenin baya üyesi oldugu bir yerde.neden burada üye olan özel veya yetkili servislerin telefonları yok.bunlar için özel bir bölüm olsa oraya tel.leri yazdırsalar hatta opelim.net üyelerine belli oranda da indirim yapılsa:) bu şekilde tabiri caizse kazıklanmasak.En önemlisi anlamayan ustaların elinde arabalarımızın içine edilmese olmaz mı?
tşk.ler

irfan_1' Alıntı:
geçmiş olsun arkadaşım.
buradan şu gerçek çıkıyor benim fikrim tabii. opelim.net üyeleri arasında iyi organize olamayış.neden mi eger o arkadaş yolda kaldıysa üstelik ankara gibi bir yerde. sitenin baya üyesi oldugu bir yerde.neden burada üye olan özel veya yetkili servislerin telefonları yok.bunlar için özel bir bölüm olsa oraya tel.leri yazdırsalar hatta opelim.net üyelerine belli oranda da indirim yapılsa:) bu şekilde tabiri caizse kazıklanmasak.En önemlisi anlamayan ustaların elinde arabalarımızın içine edilmese olmaz mı?
tşk.ler

Konu ile ilgili elimden gelen katkıyı sağlayabilirim..Her servisin olay mahaline yakın biryerlerde mutlaka tanıdık bir servis in olma olasılığı yüksek..Örnek teşkil edecek bir organizasyon olur..

mdellal' Alıntı:
Geçmiş olsun ayrıca polis de ceza kesmedi inşallah ?

Yuh art1k adamlar yard1m etmisler. Arabay1 çekmisler.Sen ne diyosun..

Bu arada ok geçmis olsun..Allah kimseye vermesin..

kötü bir durum benimde başıma geldi 190 YTL ye pompayı almıştım gecmiş olsun

Geri