Yolda Kalanlar...

Kunteper Canavarı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yolda kalmış araba gördüğümüzde resmini çekelim resim kalitesi önemli değil ve bu başlığın altına koyalım bakalım kim ne kadar iyi anlamış oluruz...

ben Opel e güveniyorum bazı arkadaşlar almanların tofaşı diyo ama ..bakıcazzzz...

Bazı sitelere bakıldığında hekez aşağı yukarı ayni dertlerden muzdarip olduğu görülüyor. Burada dertler harman olduğundan arıza yoğunluğunun opelde çok görülmesinin yansıması diyebilrmiyiz?
İmkan olsada benzerlik taşıyan diğer markalarla kıyaslama yapılabilse esas gerçekler ozaman anlaşılır.
Örneğin Kat..ve egr le konusu : Bunları taşıyan araçlarda ayni sorunları yaşıyor. Diğerlerinden bir bilgim yok ama opelin dezavantajı sensörlerinin fazla oluşu arızanında çoğunlukla bunlardan kaynaklanması.:pon:

Ben laboratuvar cihazları üreten ve konusunda dünyanın 1 numarası olan bir firmada satış sonrasından sorumluyum ve bizim cihazlardada onlarca sensör kullanılmakta ve biz en az sensörlerden problem yaşıyoruz sensörün çok olması bence çok problem çıkacağı anlamına gelmemeli ama tabi genellemede yapamam.

eğer gerçekten sensör problemleri oluyorsa Opel de bence ya bağlantı aparatları kötü yada sensörlerden veriyi alan ana kumanda beyin yazılımı ve kontrol mekanizmalarında problem var çünkü sensörlerin bozulması gerçekten oldukça zor.

ama dersinizki araba bu sarsıntısı var kullanımı var ona birşey diyemem tabiki...

Teknik servis bölümündeki arızalar göz önüne alınırsa sensör arızalanmasından kaynaklanma önerileri çoğunlukta.:good:

opelim almanlarin tofasi oldugu dogru..

opel alacagimi söyledigimde cevremde herkes alma parana yazik v.s. dediler. vectra yerine git golf3 al. tas gibi araba v.s. dediler. ki dedikleri dogru. tamam vectranin yetek parcasi burda ucuz ama cok sorun cikariyor. zaten adam gibi usta bulmak cok zor.. ben sahsen dertliyim.. en yakin zamanda degistirmeyi düsünüyorum..

EVET almanyada usta bulmanın zor olduğunu bende duydum. Almanyadan gelen müşterim var. Hatta bu yaz gelirken önce telefon açtı frenler balatalar çok kötü değişecez dedi. O kadar yola kötü frenle çıkma orda değiştir dedim. Burda usta yok deyip bizim serviste değiştirtip bakımını yaptırdı :)
Ya bu biraz gurur veriyor ama bence çok saçma yani o kadar yol gel burdaki ustana güveniyorsun diye :)

Arkadaşlar birde bunu şöyle değerlendirebiliriz .Opel Türkiyedeki fabrikasını kapatıp bulgaristana taşıdı ,vergi ve işçilik ucuz diye .Böyle oluncada ucuz etin yahnisi yavan oldu . Bulgaristanda üretilenle almanyadakilerde malzeme noksanlığı ve fark var .Bunun etkisinide düşünürsek fark olabilirmi?:good:

keşke önce açsaydın konuyuda ben kendi aracımın resmini koysaydım
yolda kalmış astra cdti

Opel in özellik ile eskilerini daha başarılı buluyorum.Daha yeni hobi olsun diye Astra F GSI aldım.Bence gayet mükemmel bir araç sonuçta hiç bir marka kusursuz değil.
20.12.2006 Tarihinde ağabeyime ve çok samimi olduğu bir arkadaşına Jeep Grand Cherokee 3.0 CRDI aldık.Belki bir çoğumuz biliyordur Avrupa da satışa sunulan modelleri Avusturya Steyr tesislerinde üretilmekte ve bu araçların şu an ikiside arızalı arıza sebebi ise şaft balansı bozuk.
Düşünün bu araca verilen para ile bendeki Astra H dan 3 tane alıyorsunuz ve paranızda artıyor.
Yine de yorum sizin

alpasch' Alıntı:
opelim almanlarin tofasi oldugu dogru..

opel alacagimi söyledigimde cevremde herkes alma parana yazik v.s. dediler. vectra yerine git golf3 al. tas gibi araba v.s. dediler. ki dedikleri dogru. tamam vectranin yetek parcasi burda ucuz ama cok sorun cikariyor. zaten adam gibi usta bulmak cok zor.. ben sahsen dertliyim.. en yakin zamanda degistirmeyi düsünüyorum..
:good: tam isabet alalı 40 gün oldu dışı güzel içi acı dolu bir araba bu vectra uzay kasalar içide dışı gibi olsa zaten o para olmas desen:)
sıfır da pahallı 2 nci elde anormal ucuz neden acaba?(vergi demeyin eşidi motorlar daha pahalı)

Geri