Yolculuk Fransa

biraz önce geldim paristen. beğendiğine sevindim ben hiç sevmem.
Sein nehri sokaklarındaki dondurmacılardan dondurma yemeni tavsiye ederim, parfüm,kozmetik Tr'den uygun ve gerçek..alabilirsin, Sacre Coeur Kilisesi ve Champs Elysees caddesinin üzerine yakın Entrcode restoranına ailecek gitmenizi tavsiye ediyorum. O lezzeti unutamayacaksınız, Louvre Sarayı var turist çeken, orda ünlü Mona Lisa tablosunu da görme fırsatınız olabilir, Eyfel kulesinde eğer kuyruk yoksa kişi başı birkaç euro ödeyip tepesine cıkıp 360 derece panaromik izleyebilirsiniz.bir meydan var bitürlü ismini hatırlayamadığım. bizim ortaköy gibi sokaklarda kafeler,ressamlar,ilise vs...orası da turistik alışveriş yapılıp gezilecek bir yer.
ailen ve sana hayırlı ,mutlu tatiller dilerim.

önerileriniz ve ilginiz için teşekkür ederim.iyi bir tatil geçirmeye çalışcaz bakalım.yalnız çok yorgunum.4 gündür yoldayız

abi hayrlı olsun toplamda kac km yol gittin nerelerden gectn:)

sağol.toplam gittiğim yol sayaca göre,3326 km.ama dimdirek değil.durduğum yerlerde gezerek,görerek.sırasıyla:Bulgaristan-Sırbistan Karadağ-Bosna Hersek-Slovakya-İtalya ve Fransa

cok km be abi :) ama ii gezmişssin.

biraz önce geldim paristen. beğendiğine sevindim ben hiç sevmem.
Sein nehri sokaklarındaki dondurmacılardan dondurma yemeni tavsiye ederim, parfüm,kozmetik Tr'den uygun ve gerçek..alabilirsin, Sacre Coeur Kilisesi ve Champs Elysees caddesinin üzerine yakın Entrcode restoranına ailecek gitmenizi tavsiye ediyorum. O lezzeti unutamayacaksınız, Louvre Sarayı var turist çeken, orda ünlü Mona Lisa tablosunu da görme fırsatınız olabilir, Eyfel kulesinde eğer kuyruk yoksa kişi başı birkaç euro ödeyip tepesine cıkıp 360 derece panaromik izleyebilirsiniz.bir meydan var bitürlü ismini hatırlayamadığım. bizim ortaköy gibi sokaklarda kafeler,ressamlar,ilise vs...orası da turistik alışveriş yapılıp gezilecek bir yer.
ailen ve sana hayırlı ,mutlu tatiller dilerim.

sen beni götürme sonra başkasına anlat
ayıp ayıp:D

burakkkk abiii sabah 06:50 civarı italyadan (venedik dönüşü) fransa sınırından geçtim aklıma sen geldin ya valla numaran vardı sanırım bende ama allah bilir hangi telefonumda olduğu içinin bulamadım o an bulsaydım bir çılgınlık yapardım vallahii :D:D neyse yakınız ama sana okadar gel dedim venediğe neyse her an herşey olabilir yani :D:D birazda geri yola çıkıcaz danimarkaya doğru UNITED KINGDOM'a karşı denize gircem ehueheueheueheu :kop: :kop: aslında danimarka uzak burdan bayaa deymez bi deniz için ama görmediğimiz yerleri görmekk istiyorzzz 1 gece orda kalıcaz sonra münih haftayada geliorm zaten ama dediğim gibi hazırlıklı ol :D Her an herşey olabilir basarım sizin düğünü :D

düğün dün bitti çok şükür.vallahi bezdirdi yani.artık düğün müğün aman kalsın.aykal sen durma zaten :)kaç gündür geziyorum yoruldum valla.ama çok beğendim çok güzel yerler.fotoğrafları gelince paylaşıcam sizlerle.cumartesi sabah yine yola çıkıyorum.Allah'ın izniyle salı akşamı evimde olurum.bebeğimde tık demedi çok şükür aman nazar değmesin.gerçi o fransayı pek sevmez ama..:)

bende meksikayamı gitsem abi :D eheheheh

vallahi süper cesaret abi ya!! Tebrik ediyorum! Dönüşte bize ülke ülke benzin fiyatlarını ve kalitelerini yazarmısın?

valla giderken ankaradan fulleyip Bulgaristanda aldım 1.24 euro küsürdü 95 oktan.dönüşte bütün ülkeleri yazarsam buraya söylerim ibrahim

hayırlı yolculuklar

Son düzenleme:
Geri