Yolculuk Fransa

geçtiğim ülkelerdeki benzin fiyatları:
bosna hersek 1,18 €
bulgaristan 1,25 €
italya 1,54 €
sırbistan karadağ 1,24 €
slovakya 1,37 €
fransa 1,51 €

evet arkadaşlar 4,5 günlük bir yolun ve 2 günlük bir dinlenmenin ardından yine sizlerleyim.çok şükürki pürüssüz bir şekilde gidip geldim.birkaç olumsuzluk yaşadım ama olabilir.ama siz siz olun asla kalkışmayın bu işe.arabayla bir 10 bin kilometre daha devirdik.gitmeden bakıma sokmuştum,pazartesi izinliyim yine bakıma götürecem.bulgaristanın sınırda(meriçin oralarda) mola ardından çalışmadı,bende anlamadım.birkaç marşın ardından çalıştı.oradan istanbula kadar idare ettik.istanbul sorun anlaşıldı.buji kablosunda sorun varmış.hemen halledip,E-5 e çıktığım gibi Ankara'ya vardım.arkadaşlar valla yollar çok süperdi.yani şöförüde yormuyor,yolcuyuda.160-170 Allah ne verdiyse hep otoban.hele birde italyada bir yoldan geçtim.havaalanı yapılacakmış,vazgeçilmiş.6 şeritli sadece bir yön sağdan tabiki.valla ortadan 3. şeritti sanırım:)gaza basmamla 200 ü devirmem bir oldu.orada 100 ile falan gitmek şehiriçi 30-40 falan gibi.200 bile az geliyor yani:)baktım arabada bir titreme başladı çektim ayağımı hemen:)anlayacağınız süper bir yolculuk ve tatil geçirdim.kapkara olup geldim.sahil kentleri süper,plajları bizimkilere 10 çekiyor.baya parada harcadık ama değdi,imkanı olan herkesin oraları bir görmesini tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
Kazasız belası gittin geldin ya hoşgeldin...

google earthte gps war ondan yollar gözüküyor.

denemek lazım :) hayırlı olsun

avrupanın en ucuz benzini yunanistandaymış dün okumuştum vallahi billahi kanıma dokunuyor yaw hiç sevmediğimiz küçümsediğimiz yunanistan bile bizden çok ucuz vallahi delirecem

bu arada hoşgeldin burak

bosnalı bir hatun bulup evlenmek lazım.. hem güzeller güzeli hemde dini falan bile sorun çıkartmayacak cinsten.

arkadaşlar gidiş-geliş gezerek görerek toplam 10 bin km yol yaptım.1600 YTL benzin yaktık.bence iyi sizce?

Geri