Yolculuk Fransa

arabalan uzun yolculuğu çok seviyorum.güle güle git gel .

hayırlı yolculuklar aman dikkat edin yollarda ne olur nolmaz önleminizi alın her ihtimale karşılık...

süper yaw:D hayırlı yolculuklar...

Cok Uzak Ya Hayirli Yolculuklar Hayatimda Araba Ile Van Gitmistim 1900 Km Falandi

hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidin gelin

830 km gibi bir yolum kaldı arkadaşlar

bitmiş bitmiş hayırlı olsun gidincede haber verirsen abi merakta bırakma bizi iyi yolculuklar..

çok şükür vardık sorunsuz.paristeyim.müthiş yerler müthiş.geleli 1,5 saat oldu çok yorgunum kafayı dağıtıyım yatacam 1 gün.imkanı olan herkesin gelmesini öneririm.1 gün dinleniyim dağıtacam süper yerler arkadaşlar cidden

biraz önce geldim paristen. beğendiğine sevindim ben hiç sevmem.
Sein nehri sokaklarındaki dondurmacılardan dondurma yemeni tavsiye ederim, parfüm,kozmetik Tr'den uygun ve gerçek..alabilirsin, Sacre Coeur Kilisesi ve Champs Elysees caddesinin üzerine yakın Entrcode restoranına ailecek gitmenizi tavsiye ediyorum. O lezzeti unutamayacaksınız, Louvre Sarayı var turist çeken, orda ünlü Mona Lisa tablosunu da görme fırsatınız olabilir, Eyfel kulesinde eğer kuyruk yoksa kişi başı birkaç euro ödeyip tepesine cıkıp 360 derece panaromik izleyebilirsiniz.bir meydan var bitürlü ismini hatırlayamadığım. bizim ortaköy gibi sokaklarda kafeler,ressamlar,ilise vs...orası da turistik alışveriş yapılıp gezilecek bir yer.
ailen ve sana hayırlı ,mutlu tatiller dilerim.

biraz önce geldim paristen. beğendiğine sevindim ben hiç sevmem.
Sein nehri sokaklarındaki dondurmacılardan dondurma yemeni tavsiye ederim, parfüm,kozmetik Tr'den uygun ve gerçek..alabilirsin, Sacre Coeur Kilisesi ve Champs Elysees caddesinin üzerine yakın Entrcode restoranına ailecek gitmenizi tavsiye ediyorum. O lezzeti unutamayacaksınız, Louvre Sarayı var turist çeken, orda ünlü Mona Lisa tablosunu da görme fırsatınız olabilir, Eyfel kulesinde eğer kuyruk yoksa kişi başı birkaç euro ödeyip tepesine cıkıp 360 derece panaromik izleyebilirsiniz.bir meydan var bitürlü ismini hatırlayamadığım. bizim ortaköy gibi sokaklarda kafeler,ressamlar,ilise vs...orası da turistik alışveriş yapılıp gezilecek bir yer.
ailen ve sana hayırlı ,mutlu tatiller dilerim.
bu avatarı biryerden tanıyorum ama :D

Geri