Yolculuk Fransa

Hayırlı yolculuklar Dikkat et kendine

öncelikle hayırlı yolculuklar abileriminde dediği gibi navigasyon al...

navigasyon al bence yaz adresi o seni götürür hiç üzme kendini
bencede hiç harita marita uğraşma.merak ettim fransada ne işiniz var arabayla gidiyosunuz ucakla gitseniz daha iyi olmazmı

hayırlı yolculuklar burak bey ama dikkatli gidin o yollarda çok hırsızlık soygun vs. oluyomuş aman dikkat

Hayirli Yolculuklar Allah Kaza Bela Vermesin Güle Güle Git Güle Güle Gel

hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidip gelirsin inş.;)

ben Avrupa turu yapmıştım tek başına ama trenle...

yol güzergahım ise, Yunanistan (Selanik'ten Atina'ya, Atina'dan Patras'a)

Patras'tan feribotla, İtalya'ya (Bari'ye), ordan Roma, Floransa, Milano..

Güney Fransa'ya girip, Nice, Monaco ve Monte-Carlo..

Ordan da Paris'e gitmiştim..

tabi bu verdiğim tren güzergahım, Şengen Vizesi aldığım için Yunanistan'ın üstünden Balkan ülkelerinden geçememiştim, ama sizin aldığınız izinle oradan geçilir mi bilemicem...

iyi yolculuklar, iyi tatiller...

arkadaşlar çok teşekkür ederim sağolun varolun.arabayla gitmemizin sebebi,fransada düğünümüz var.başka şehirlerine gidip tatil yapacağız.şehiriçi gezmeler falan araba lazım.yeni bakımdan çıkardım temiz temiz gideceğim inşallah.navigasyonu bende düşündüm sağolun öneriniz için.zaten haritaya bakmak için durup inmek lazım arabadan o kadar büyükki açılmıyor arabanın içinde.gideceğimiz yollar işaretli.herşey oturdu artık birtek gitmek kaldı.yollar çok net ve belli artık.zaten alışkınım artık yolların adamı olduk işimizden dolayı.birkaç defada almanyaya gidip geldim.tekrar sağolun

2000 km çok uzak degil nerdeyse edirne ile ıgdır arası kadar hayırlısı ile git gel.Birazcık yabancı dilin varsa gerisini halledersin.

Geri