Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuyu bende fazla uzatmamak için son yorumumu yapacağım. Hatırlarsanız böyle bir tavrım olmadı, ben sadece pazar yerindeki mesajlara sorunsuzca girdiğimi, hatta siiizin ilanınıza "hayırlı olsun" diye mesaj yazdığımı bildirdim yani ortada öyle inatlık bir durum yok. Mesajlar tekrar okunursa ilk olarak kim kimin mesajından alıntı yaptığı ortaya çıkacaktır.benim agresif olup olmamam sizi hiç ilgilendirmez forumu çok iyi takip ediyorum ve teknik bir arıza olduğunu forumda şikayet konusu olmadan daha farkındaydım ama size o başlıkta da inatla nasıl olur vs. tavırlardaydınız benim yaptıklarımda bir yanlış olmamasına rağmen siz hala beyaza siyah demeye devam ettiniz ediyorsunuzda size artık cevap yazmayacağım benimle uğraşmaktan vazgeçerseniz sevinirim sürekli olarak aynı şeyi yapıyorsunuz ben ne kadar da uğraşsam siz yapmaktan vazgeçmeyeceksiniz herkese iyi forumlar dilerim.
4 mevsim lastik al biraz daha dişli oluyor ve daha iyi yol tutuyor corsa c de en güzel boyut 185 55 15
uzatmadığınız gayet açık hala kim kimden alıntı yapmış vs. yapmayın artık açık kalmadı çünküBu konuyu bende fazla uzatmamak için son yorumumu yapacağım. Hatırlarsanız böyle bir tavrım olmadı, ben sadece pazar yerindeki mesajlara sorunsuzca girdiğimi, hatta siiizin ilanınıza "hayırlı olsun" diye mesaj yazdığımı bildirdim yani ortada öyle inatlık bir durum yok. Mesajlar tekrar okunursa ilk olarak kim kimin mesajından alıntı yaptığı ortaya çıkacaktır.
16 jant 1.2'yi gerçekten yormuyor mahmut bey tabii ki jant ağır olmadıkça