Yol Tutuş Bozukluğu..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lastik ve jantı değişen corsanın, go kart aracına döndüğüna şahidim.Gerçekten yol tutuşta aşırı bir iyileşme oluyor.

lastiğin hız endeksi arttıkça sertleşmesi kaçınılmaz olur zaten yuvarlanma direncini düşüren en önemli etken de budur otomobilin çıkamayacağı hızlarda lastik seçmek geriye konforsuzluk olarak döner zaten belli sürelerle lastiğin hız endeksinin üzerinede çıkılabilir dolayısıyla V serilerine çoğu opelde gerek olduğunu sanmıyorum

benim agresif olup olmamam sizi hiç ilgilendirmez forumu çok iyi takip ediyorum ve teknik bir arıza olduğunu forumda şikayet konusu olmadan daha farkındaydım ama size o başlıkta da inatla nasıl olur vs. tavırlardaydınız benim yaptıklarımda bir yanlış olmamasına rağmen siz hala beyaza siyah demeye devam ettiniz ediyorsunuzda size artık cevap yazmayacağım benimle uğraşmaktan vazgeçerseniz sevinirim sürekli olarak aynı şeyi yapıyorsunuz ben ne kadar da uğraşsam siz yapmaktan vazgeçmeyeceksiniz herkese iyi forumlar dilerim.
Bu konuyu bende fazla uzatmamak için son yorumumu yapacağım. Hatırlarsanız böyle bir tavrım olmadı, ben sadece pazar yerindeki mesajlara sorunsuzca girdiğimi, hatta siiizin ilanınıza "hayırlı olsun" diye mesaj yazdığımı bildirdim yani ortada öyle inatlık bir durum yok. Mesajlar tekrar okunursa ilk olarak kim kimin mesajından alıntı yaptığı ortaya çıkacaktır.

4 mevsim lastik al biraz daha dişli oluyor ve daha iyi yol tutuyor corsa c de en güzel boyut 185 55 15

4 mevsim lastik al biraz daha dişli oluyor ve daha iyi yol tutuyor corsa c de en güzel boyut 185 55 15

tam tersi... 4 mevsim lastik en işe yaramayan lastiktir... yazın yazlık lastik gibi tutmaz kışında kışlık lastik gibi tutmaz... eğer kış şartlarının ağır olmadığı bir yerdeyseniz normal yazlık lastik alın...

Boyut olarak 185 55 15 R mi diyorsunuz? yoksa 196 45 16 mı?

185 55 15 en iyisi motorun 1.2 yorma 16 çok gelir

16 jant 1.2'yi gerçekten yormuyor mahmut bey tabii ki jant ağır olmadıkça

Bu konuyu bende fazla uzatmamak için son yorumumu yapacağım. Hatırlarsanız böyle bir tavrım olmadı, ben sadece pazar yerindeki mesajlara sorunsuzca girdiğimi, hatta siiizin ilanınıza "hayırlı olsun" diye mesaj yazdığımı bildirdim yani ortada öyle inatlık bir durum yok. Mesajlar tekrar okunursa ilk olarak kim kimin mesajından alıntı yaptığı ortaya çıkacaktır.
uzatmadığınız gayet açık hala kim kimden alıntı yapmış vs. yapmayın artık açık kalmadı çünkü :kop:

16 jant 1.2'yi gerçekten yormuyor mahmut bey tabii ki jant ağır olmadıkça

Yüksel kafamdada bu ölçü önerin var hayırlısıyla alıcam yakın zamanda 16'' Jant ve lastik

Geri