Yol bilgisayarının tarihi saati neden bozuluyor

kartalucar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
akadaslar tarihi saati ayarlıyorum... bazen 3 günde bazen 1 hftada tekrar eski tarihe dönüyor..(1994 tarihine ) neden olabilir bu.. tamiri nasıl oluyor...arabanın cam kaldırma düğmesi söküldü oksidi temizlendi yine bizim tarih sıfırları...düşünce ve tecrübeleriniz

seninde akü uçuyor olmasaın.
teyp Code filan da gidiyomu. Code yoksa onuda farketmezsin de
aç siğorta kısmıyla bide motor kısmundaki siğorta kurusuyla bi oyna ana biri baksın gidip gelme yapıyomu ekran siğortalarda temasızlık yapıyo olabilir.

abicim 2004 e döndüğüne göre aküye ya kısa devre yapıyorlar veya akün çok eskioksit temizlerken kısa devre olduysa veya akü bağlantısı veya sigorta sökülmüş olabilir

km saatindeki yaptığın yolda sıfırlanıyormu ?sıfırlanıyorsa aküdedndir

yaptıgım km bozulmuyor...teyp code derken neyi kasdettin.. hafızaya aldıgım hiç bir kanal gitmiyor aynen yerinde.... akü daha 6 aylık..

yaptıgım km bozulmuyor...teyp code derken neyi kasdettin.. hafızaya aldıgım hiç bir kanal gitmiyor aynen yerinde.... akü daha 6 aylık..

Opelin orjinal teybi takılıysa CAR 300 CAR 400 vb.
teybin voltajı kesilince ekranında SAFE yazar güvenlik kodu ister. Hafızaya aldığınız kanallar kaybolmaz zaten.
Eger teybiniz orjinal ise..

akadaslar tarihi saati ayarlıyorum... bazen 3 günde bazen 1 hftada tekrar eski tarihe dönüyor..(1994 tarihine ) neden olabilir bu.. tamiri nasıl oluyor...arabanın cam kaldırma düğmesi söküldü oksidi temizlendi yine bizim tarih sıfırları...düşünce ve tecrübeleriniz

Benimkindede nadiren oluyor. Kışın çok oluyordu. Aküden olabilir mi bilmiyorum. Ama temassızlık hissi veriyor.

Opelin orjinal teybi takılıysa CAR 300 CAR 400 vb.
teybin voltajı kesilince ekranında SAFE yazar güvenlik kodu ister. Hafızaya aldığınız kanallar kaybolmaz zaten.
Eger teybiniz orjinal ise..

teyp orjinal..dediğin yazı hiç çıkmadı...

abim saat nasıl ayarlanıyor bilen varmı benimkini saati ve tarihi yanlışta

abim saat nasıl ayarlanıyor bilen varmı benimkini saati ve tarihi yanlışta
SOLDAKI DUGMEYE UZUNCA BAS
yanıp sonmeye baslayınca tek tek ayarla sag tusla

Geri