- Konuyu Başlatan
Yok mu neden hazfızanın gittiğini bilen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben biliyorumYok mu neden hazfızanın gittiğini bilen
ben biliyorum![]()
sorun 2 problemden oluşuyor 1.si göstergenin kod endeksi yanlış girilmiş veya tekrar program istiyor bunu da tech2 ile yaptıracaksın kod endeksi ise 012 olucak eğerki bu işlem yapıldığın da yine aynı sorun olursa bu sefer kontak şalteri kesin arızalıdır değişmesi gerekiyor, ama 1.si en çok yapılan işlemdir ve arıza giderilir başka yerde arama arızayı
iyi de bunu arıza ile alakası yokkitesekkürler.. kontağı cıkarıken bazen yuva tam cıkyor ve tok bir ses geliyor bu normali galiba.. cogu zaman içeride kalıyor sanki ... eski aracımda kontagı yan sanayi almıstım buda cogu zman onun gibi işliyor... sonra orjinal kontak alınca anahtarı cevirmek bile bir zevkli olmustu...
iyi de bunu arıza ile alakası yokki
dirak kontak şarteli...ama orjınal takıcan.yan sanayilerti var..takma parcayı gör.parcanın arkası beyaz veya gıri olacak.kople siyah olursa takdırma yan san..ben biliyorum![]()
sorun 2 problemden oluşuyor 1.si göstergenin kod endeksi yanlış girilmiş veya tekrar program istiyor bunu da tech2 ile yaptıracaksın kod endeksi ise 012 olucak eğerki bu işlem yapıldığın da yine aynı sorun olursa bu sefer kontak şalteri kesin arızalıdır değişmesi gerekiyor, ama 1.si en çok yapılan işlemdir ve arıza giderilir başka yerde arama arızayı
dirak kontak şarteli...ama orjınal takıcan.yan sanayilerti var..takma parcayı gör.parcanın arkası beyaz veya gıri olacak.kople siyah olursa takdırma yan san..