Yol bilgisayarının,göstergelerin,cam açma düğmelerini,klima tuşlarını mavi led yapmak

HAKANCEVİK

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş

Son düzenleme:
Son düzenleme:
gercekten mukemmel emek vermiş ama bu kadar detayşa ugrasmak zor bu grafik ekrana(gid) yapılabilirmi acaba? en azından bolece ekran hasretimi biraz dindirebilirim bıktım portakal ekrana bakmaktan gercekten bıktım yaa!

panasonic gd90 vardı taaa yıllar once cep telefonu o bile 4 renkti nedir bu çile sıkıldım yeter artık ya: )

panasonic gd90 vardı taaa yıllar once cep telefonu o bile 4 renkti nedir bu çile sıkıldım yeter artık ya: )
:kop:Bende sıkıldım bu portakal renkten Mustafa,sıkıcı bir renk zaten sana katılıyorum:good:

opelim.netteki arkadasların bilgi birikimine ve araştırmacılığına hayranım, hepmi 12den vurulur ya:) cok tesekkur ederim memet bey(aquin) aradım şey buydu ilk fırsatta gitcem oraya aktarcam ögrendiklerimi.. demir üstad değiştirelim şu panelleri kıralım su monotonlugu: )

opelim.netteki arkadasların bilgi birikimine ve araştırmacılığına hayranım, hepmi 12den vurulur ya:) cok tesekkur ederim memet bey(aquin) aradım şey buydu ilk fırsatta gitcem oraya aktarcam ögrendiklerimi.. demir üstad değiştirelim şu panelleri kıralım su monotonlugu: )
İnşallah Mustafa,sen bir bak bakalım oraya.Malum ben biraz uzaktayım.Neyse Bizde burda Tuningci arkadaşımla göstergeleride hallederiz umarım.Gelişmeleri burdan veya özelden haberdar et beni kardeş.:good:Aguin sanada ayrıca teşekürler.Benim tercihim buz mavisi arkadaşlar.Kırmızıyla Mor:hıh:..http://global.ebay.com/gbh/search?I...lterType=3&Query=astra+h+led&ipp=25&SortBy=11
astra_h_lenkrad_blau.jpg
smd_neu_tag_blau.jpg
Birde bura var EBAY ama buranında alması dert.

Son düzenleme:
Geri