yol bilgisayarı yardımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozanca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozanca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bende astra 1,6 cd 2000 model var ama yol bilgisayarı ekranı okumayı bilmiyorum yani anlamlarını bilmiyorum aranızda şunların anlamlarını bilen varsa ve yardımcı olursa çok memnun olurum.

CONSUMPT, TRİP. CONS., TRİP. DİST., RANGE, STOPWATCH VE İNST.CONS. bunların anlamlarını bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu tür sorunlarınız için Ara/bul tuşundan faydalanabilirsiniz.

YOL BİLGİSAYARI İNGİLİZCE OLANLAR İÇİN

ENGİNE OİL MOTOR YAĞI SEVİYESİ
OİL LACK ANİ YAĞ EKSİLTMESİ
COLONT LEVEL SOĞUTMA SUYU SEVİYESİ
WASHER FLUİD LEVEL CAM SUYU SEVİYESİ
BRAKE LİGHT FREN LAMBASI
BRAKE PAD FREN BALATASI
BRAKE LAMP FUSE FREN LAMBASI SİGORTASI
HEAD LİGHT TAİL LİGHT FAR VE ARKA LAMBALAR
AOTOMATİC GEARHOW OTOMATİK ŞANZUMAN

MİD (YOL BİLGİSAYARI TERİMLERİNİN ACIKLANMASI)

TRİPCONSA L/H
SPEED KM/H ORTALAMA HIZ
TRİP DİST KM YAPILAN KM (sıfırlama)
INST.CONS L/H O ANKİ SARFİYAT
CONSUNPT L/H ORTALAMA SARFİYAT'dan sonra

RANGE KM MENZİL (kalan benzinle gidilecek km )

STOP WATCH O.OS KRONOMETRE
OUTS TEMP C DIŞ SICAKLIK

teşekkür ederim birde bişey daha sormak istiyorum. azalan su seviyesi ve v.s. leride gösteriyormu acaba yol bilgisayarı.??

01- opelim.net'e üye olan kullanıcıların kayıt olurken verdikleri e-mail adreslerinde mutlaka ad ve soyad geçmesi gerekmektedir. Aksi takdirde üyelikleri iptal edilecektir. Daha sonradan e-mail düzenlemesi yapan kullanıcılar, eğer e-mail adresleri belirtilen kritere uymuyorsa üyeliği silinecektir... opelim.net'e üye olan kullanıcılar, kendini ÜYE ARŞİVİ başlığı altında tanıtmak zorundadır. Aksi takdirde açtığı konular ve mesajlar silinecek gerekirse kullanıcıya uyarı verilecektir. Forumda yazılan mesajlardan, tamamen mesaj sahibi sorumludur. Şahısların yazdıkları mesaj ve yorumlardan dolayı www.opelim.net hiçbir sorumluluk kabul etmez.

lütfen forum kurallarına uyalım yusuf bey ....

Geri