Yol bilgisayarı sorunu

Umarım sorunu çözersiniz kolay gelsin.

Umarım sorunu çözersiniz kolay gelsin.

ayrıca sigorta kutusunda yol bilgisayarına ait sigortayı buldum onu söktüm kapandı ve kontağı çevirdiğimde faal duruma geçiyordu ama araba bazen marş basmıordu bende iyisimi takayım bi ustaya göstereyim dedim....şu an arabayı kullanmadığım için çıkardım ama bineceğim zaman takıcam en azından aküdende olmayalım

Oda bir nevi çözüm ama bu araçlar da elektrik aksamları çok hassas bir kaçak olmaya başladı mı ara ki bulabilirsen.

kontakta sorun olabilir mi

kontakta sorun olabilir mi

Olabilir aklıma gelmedi değil zaten bakılacak yerler belli
1)sigorta kutusu
2)yol bilgisayarı kabloları
3)Kontak aksamı

bu sorunu cözüdüğümde burada sonucunu paylaşıcam
tekrar tşk ederim ilginiz için...

Evet arkadaşlar nihayet sorunu uzun uğraşlar sonucu buldum sıkıntı ne kontaktan nede yol bilgisayarından başta söylüyeyim akü kutup başlarını söktüm ayrıca kontagı cıkarınca tık dıye de ses geliyor sıkıntı ise;

aracın söför mahali kısmında motor bölümünde su tahli yeri var dışarıda ve orada gaz göstegesinin kablosuda dışarıdan içeriye monte etmişler ama şöyle bi sıkıntı var kablo sağlamda etrafında boşluk var ve o kablonun gittiği yer aracın elektronik sistem tesisatının oldu yer şöför mahalinde yer cıtalarında....
Ee o kablodan gelen su aşşagıya iniyor aşşağı inen su da soketlerde oksitlenme yapmış soketlerı cıkardık oksit çözücü ve balata temizleyicisiyle temizledik hava fılan verdık sonra taktık bütün sorunlar çözüldü
extra olarak sisler göstergeler ve iç lambalarda sonradan yanmıyordu ve 30 tlye tüm sorunlar çözüldü ayrıca o kablonun orasında şefaf slikon attım bol bol bi kaç gün onrada alt tarafdan atıcam eşşeği sağlam kazıga baglıyalımda özellık arabasını ben gibi sık sık yıkayanlar dıkkat etsın şöför mahalınde su tahlıye kanalına dikkat baksınlar....benden bu kadar sorularınızı alabılırım...

Geri