yol bilgisayarı km-mil değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
peki bu daha ingiltereden mi gelecek yoksa geldimi

gelecek daha almadım :) eğer deiştirilebilirse alacağım. deiştirilemezse almanyadan alırım almanca olacak ama katlancaz artık :)

bol şanş

Bende 97 cd var. Yol bilgisayarı galon/mil olarak bilgi veriyor. Aldığım dönemde foruma yazmıştım ama cevap alamadım :( . Hala bu şekilde kullanıyorum :rolleyes: . Bir sonuç alamadım servislerde herhangi cevap veremediler.:mad: Umarım sonuç alırsın biz de aydınlanmış oluruz:alkis: :alkis: :alkis:

Bende 97 cd var. Yol bilgisayarı galon/mil olarak bilgi veriyor. Aldığım dönemde foruma yazmıştım ama cevap alamadım :( . Hala bu şekilde kullanıyorum :rolleyes: . Bir sonuç alamadım servislerde herhangi cevap veremediler.:mad: Umarım sonuç alırsın biz de aydınlanmış oluruz:alkis: :alkis: :alkis:

o zaman bnm dediklerimi üstte dener misin? belki olur. servisleri geçeceksin böle işlerde bana da MIDlerde kahverengi TIDlerde sarı soket var dediler ama soketlerin rengi b1 ve b2de farklıymış meğer. siz benim yukarıda yazdıklarımı denerseniz çok mutlu olurum.

bir bilgi buldum yol bilgisayarı olan bir arkadaşımın bunu denemesini istiyorum :D km sıfırlama tuşuna uzun süre basınca ne oluyor arkadşlar? mile dönüyor mu? bu tuşa basınca km-mil arasında geçiş yapıyor diye okudum. ama km saatindeki km sıfırlama mı yoksa yol bilgisayarında öle bir özellik varsa o mu bilmiyorum bir denerseniz 2sini de bana da sölerseniz çok mutlu olurum :)

bunu söledim deneyin derken:)

Daha önce forumlarda km. sıfırlama düğmesine uzun süre basınca farklı yazılar/rakamlar çıktığı yazılmıştı (bilgeaydos isimli kullanıcı tarafından). Onu denemek için 3-4kez denedim ilki 5 sn sonuncusu yaklaşık 30 saniye. Ama göstergede bir değişme olmuyor hala km cinsinden yol bilgisayarıda mil cinsiden gösteriyor.

peki iki tuşa birden uzun süre basarsan gene bir fark yok mu? gene mi olmuyor?

yardımmmm

yardım ustalar tech2 kullananlar lütfen

yardım

Geri