yol bilgisayarı km-mil değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cance

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar kendime yol bilgisayarı buldum ama ingiltreden bulduğum için mil ve galon olarak hesabını yapıyor :D ben bunu km ve litre olarak 2 tuşa birden basılı tutarak değiştirebilir miyim? yoksa o birimler değişmiyor mu?

bilmiyorum onun için soruyorum yok mu arkadaşlar bu işten anlayan biri?

yaptınmı yol bilgisayarını? oluyomuymuş?

yapıcağım ve ingilteredeki arkadaş benden cevap bekliyor eğer bu birim döndürme işini öğrenirsem hemen alacağım gerekli ekipmanları onun için acil güncel :)

bir bilgi buldum yol bilgisayarı olan bir arkadaşımın bunu denemesini istiyorum :D km sıfırlama tuşuna uzun süre basınca ne oluyor arkadşlar? mile dönüyor mu? bu tuşa basınca km-mil arasında geçiş yapıyor diye okudum. ama km saatindeki km sıfırlama mı yoksa yol bilgisayarında öle bir özellik varsa o mu bilmiyorum bir denerseniz 2sini de bana da sölerseniz çok mutlu olurum :)

yardımmm :D

bence herhangi bir opel servisi halleder gibime geliyo.tech 2 ve başka cihazlarla hallederler

opel servisinden ustalar var burada onlar bir yorum yapsada ona göre alsam hemen bende :)

bu yol bilgisayarı türkiyede yok mudur benzeri veya başka marka falan

var ama 350 lira ekrana 75 lira da kola istiyorlar o kadar para vermem ben 100-150 lirası arası bir paraya alacağım. 4de 1 fiyat yapıyor :)

Geri