Yol bilgisayarı güvenilirliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Blackram
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Blackram

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Selam arkadaşlar,

Yeni astra h aldım ve sürekli yakıt tüketimimi yol bilgisayarından takip ediyorum. Sizce yol bilgisayarı gerçek tüketimi gösteriyor mu? Hiç deneyen, test eden oldu mu?

amacı o zaten :):)

Ben de sonuç güvenilir.

Anlık tüketimin tabii ki hata payı vardır ancak yeterince güvenilir. Çünkü deponun doluluğunu bile sürekli kontrol ediyor (gizli menüden siz de bakabilirsiniz) ve sanırım her parametreyi de kullanıyordur.

Ortalama tüketim ise neredeyse kesin gibi daha önce test ettim.

yolbilgisayarına sadece yakıt hesaplamasındaki güvenirlik yönünden bakmayın. arabanız arıza verdiğinde o ekrandan görüntülenecek. ihtiyaçlarını ordan bildirecek. çok faydalı bir cihazdır o.

Bencede güvenilir

bence de olduk ca güvenilir, ben her seferinde doldurunca sifirliyorum belki bir litre fark ediyor okadarlikda olur diye düsünüyorum..

1000kmden sonra bir ara sıfırladım tüketimi. 3-4 gün geçti hala 9.5 tüketiyor astra H benzinli. normal mi sizce?

Yol bilgisayarı yalan söylemez:)

Ben yol bilgisayarını sevmiyorum. Vectra B otomatikte, spor moda almış pedalı diplerken, çıkan homurtuyu dinlerken ve kafa koltuğa yapışırken anlık tüketimi görünce lanet olsun demeyi hele hiç sevmiyorum:)

Şaka bir yana tabiki güvenilir.

Geri