Yol bilgisayarı güvenilirliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Blackram
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tam anlamlıy güvenilir sapması var ama nasıl var fulle diyosun pompa atıtor ama ondan sonra gırtlak kısmı yaklaşık 1 litreden fazla alıyor öle fulle ki gırtlakta taşsın bir daha ki gırtlaktan taşırğında sapma payı toplam tüketimde 0,1 veya 0,2 yi geçmez ben hep deniyorum.

benim corsa da yok ama diğer araçlarımda vardı anlık tüketim biraz saçma sapan bişi gibi gözüksede o bile doğru yaa =)) ki bi süre sonra yol bilgisayarına gerek kalmicak aklımda hesap yapıyorum ben artık =))

Ben yol bilgisayarını sevmiyorum. Vectra B otomatikte, spor moda almış pedalı diplerken, çıkan homurtuyu dinlerken ve kafa koltuğa yapışırken anlık tüketimi görünce lanet olsun demeyi hele hiç sevmiyorum:)

Eee teknoloji bazen böyle adamın keyfini hiç eder:kop:

ben benım vecdra v6 varken 25 km daha gıder goşderıyodu fakad benzınım bıdmışdı :D

1000kmden sonra bir ara sıfırladım tüketimi. 3-4 gün geçti hala 9.5 tüketiyor astra H benzinli. normal mi sizce?
arabaya alıştıkça agresif kullanmaya başlıyoruz heralde :)

Ben yol bilgisayarını sevmiyorum. Vectra B otomatikte, spor moda almış pedalı diplerken, çıkan homurtuyu dinlerken ve kafa koltuğa yapışırken anlık tüketimi görünce lanet olsun demeyi hele hiç sevmiyorum:)

Şaka bir yana tabiki güvenilir.

Aynı şikayet bendede var :D :D :D

Şaka bir yana tabiki güvenilir.
Ben o yüzden sürekli termometrede tutuyorum yol bilgisayarını:D

slm arkadaşlar 94 gsi yolbilgisayarı nekadar güvenilir kullananız var mı

yeni bir gsi aldım tecrübe için soruyorum daha ön ce kullanan arkadaşlarımız vardır sitede

Geri