Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok teşekkür ederim hasip hocam. hoşbulduk ayrıca. evet tarif ettiğiniz kısmı biliyorum anladım. yarın dediğiniz gibi su ekleyeceğim. çok sağ olunÖncelikle aramıza hoşgeldiniz hocam. Görmüş olduğunuz uyarı aracınızın soğutma sıvısı eksildiği için çıkıyor. Aracınızın radyatör su haznesinde min - max arasında değere kadar su veya antifriz eklemeniz gerekiyor.Ekli dosyayı görüntüle 760
kaçak olduğunu sanmıyorum hocam. şubat sonu bakımını yaptırmıştım. baya da işlem görmüştü. o ara su eklememişler demekki anlamadım.Hasip beyin dediği gibi radyatör suyunuz eksilmiş. Kaçak olmadığı sürece bu sıvı kolay kolay eksilmez. Neden kesildiğini bulursanız daha iyi olur.
o uyarıyı da seyir halindeyken anlık yazmıştı. hemen fotosunu çekmiştim sonra bakarım diye. sonra bir baktım uyarı yok. dünden beri de araçla işim olmadı. yani şimdilik 2. bir uyarı vermedi hocamHerşey yolunda görünüyor hocam ekleme yapmayınız. Bunun dışında uyarı halen devam ediyor mu ?