Yol bilgisayarı ekranı sorunu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efeem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hiç darbe almadı yaa. Birden bire oldu. Bigün akşam baktım az bişeydi diğer gün artmış.

Arkadaşım yapacağın tek şey var yol bilgisayarını iyi bir elektronikçiye söktür kabloları konnektörleri vs. kontrol etsin. Bir umut sorunun düzelirse düzelir, düzelmezse çare yok lcd ekranı değiştireceksin.

benm bildiğim film oluyormuş onun değişmesi gerekmiş.. çok eskiden böyle bir konu vardı...ordan biliyorum

Walla Erzurumda da ii bi elektronikçi bulmak zor amma bakıcam artık. Umarım değiştirmek zorunda kalmam. Kaç liradır ki bunun yenisi. Fiyat bilgisi olan varmı. Çıkma fiyatını bilen varsa onu da yazabilirsiniz. İlgilenen arkadaşlara teşekkür.

çoookkk pahalı

Walla Erzurumda da ii bi elektronikçi bulmak zor amma bakıcam artık. Umarım değiştirmek zorunda kalmam. Kaç liradır ki bunun yenisi. Fiyat bilgisi olan varmı. Çıkma fiyatını bilen varsa onu da yazabilirsiniz. İlgilenen arkadaşlara teşekkür.

sıfır yedek parça 1100-1350 YTL arasında bir fiyata satılıyor. Satın alınacak bir rakama satılmıyor.

benimde böle bi proplemim var ekranı değiştirmeye gittim servise 1 milyar tl deyince geri döndüm öle duruyo elektronikçi arıyorum gaziantepte

cıkmacılarda 300 350 ytl gibi fiyata alınabilir ve ya serviste 650 700 civarı

aynı sorun var bende de çıkmacılarda bulamadım hiçbirinde yok maalesef ama tamiri mumkunmuş , haftasonu tamire gotureceğim sonuç alırsam yazarım buraya , bilginize.

Arkadaşlar resmini çektim bi bakın yaw böyle bişey gören daha önce ekranı böyle olan varmı. Elektronikçi yok mu aramızda. Yardım lütfennnnnnnnn...

yok kardeş bunun tamiri olmaz. ekranda pul pul dökülmeler olmuş. aynı şey benim ericson marka telefonda da olmuştu. ama inşallah bu yayılmazda böyle kalır.. valla tamir için hiç uğraşma derim boşuna paran gider.. en güzeli özel servislerden veya çıkmacılardan almak..

Arkadaşlar resmini çektim bi bakın yaw böyle bişey gören daha önce ekranı böyle olan varmı. Elektronikçi yok mu aramızda. Yardım lütfennnnnnnnn...

selam efem ; ben bugun yaptırdım benim yol bilgisayarı ekranını cillop gibi oldu valla , Korkmaz Tunning den Recep'e burdan teşekkur etmek isterim, bunun yanında eğer sorunun çözülmediyse , bir konusmanı tavsiye ederim tamir ederlermiş , ben özellikle sordum forumdan bir arkadasın ekranında dökülmeler olmuş düzeltilir mi dedim, düzelebilir kargo ile gondersin dedi . istersen Korkmaz Tunningden Recep ile gorus isterden PM ile cebini de verebilirim recebin.

selamlar

arkadaşlar aynı sorun benim arabamda da vardı. ekranın arkasındakii flexten kaynaklanıyormuşş.. tamiri elbette mümkün ben kayseri de bi elektronikçiye yaptırdımm şimdi sıfır gibi maaşallah görüntüü yazılar çok nett...eğer ekranı söküp gönderirseniz ya da kayseriye yolunuz düşerse yardımcı olabilirimm..

Geri