• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Yokuş kalkış desteği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gulien89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araştırmalarım sonucu bu işlemin biraz maliyetli olduğunu öğrendim.. 40 bin TL civarı tutuyormuş, ikilemde kaldım.

Araştırmalarım sonucu bu işlemin biraz maliyetli olduğunu öğrendim.. 40 bin TL civarı tutuyormuş, ikilemde kaldım.
Bence sadece yokuş kalkış desteği için gereksiz bir maliyet.Açıkcası yokuş kalkış desteğinin tek amacı bende 1-2 saniye. Kalkış desteği olmayan araçlarda el freniyle bu işi yapabilirsiniz.

Stabil çalışıcaksa bence uygun rakam...Belki biraz pazarlıkla fiyatı aşağı çekersiniz...Aracı satarkende illaki artısını görürsünüz...

Bence sadece yokuş kalkış desteği için gereksiz bir maliyet.Açıkcası yokuş kalkış desteğinin tek amacı bende 1-2 saniye. Kalkış desteği olmayan araçlarda el freniyle bu işi yapabilirsiniz.
Hocam şöyle ki İstanbul'un en yokuşlu semtlerinden birisinde oturuyorum bir noktadan sonra el freni çok yoruyor.. Corsa D aracımda bu opsiyon vardı mesela çok rahattım :)

• Beğen
Tepkiler: OKANCAANNN
Stabil çalışıcaksa bence uygun rakam...Belki biraz pazarlıkla fiyatı aşağı çekersiniz...Aracı satarkende illaki artısını görürsünüz...
Hocam ben de stabil çalışıp çalışmadığını henüz bilmiyorum sadece işlemin yapılıp yapılmadığını ve rakam aldım.. araştırmalara tam gaz devam ediyorum, gelişmeleri konu altından aktaracağım.

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Geri