Bugün iki saat kadar boş vaktim vardı. Uzun zamandır arka sol geri vites lambası çalışmıyordu. Servise gidip baktırayım dedim. Önceden de tanıdığım gayet düzgün bir usta var. O denk geldi. Hal hatırdan sonra durumu izah ettim.
Adam gayet düzgün bir ses tonuyla arkada yalnızca sağda geri vites lambası olduğunu söyledi.
"Ulen rezaleti görüyon mu? Keşke gelmeyeydim!" dedim içimden!
Sonra da:
- Ya öyle mi? Orijinali böyle yani...
Dedim. Usta kafasını salladı ben de başka bir şey sormak için hemen hamle yaptım.
Düşünüyorum olmaz yahu böyle şey! Diğer markaların bazılarında da biri yok galiba. Bu ne pintilik kardeşim yahu! Hadi her şeyi geçtim. Benim gibi bir simetri hastasına yapılır mı bu!
Velhasıl bu yaşımda, en az 3 Opel araç sahibi olmuşluğumla, yeni bir şey daha öğrendim...
Adam gayet düzgün bir ses tonuyla arkada yalnızca sağda geri vites lambası olduğunu söyledi.

"Ulen rezaleti görüyon mu? Keşke gelmeyeydim!" dedim içimden!

- Ya öyle mi? Orijinali böyle yani...
Dedim. Usta kafasını salladı ben de başka bir şey sormak için hemen hamle yaptım.

Düşünüyorum olmaz yahu böyle şey! Diğer markaların bazılarında da biri yok galiba. Bu ne pintilik kardeşim yahu! Hadi her şeyi geçtim. Benim gibi bir simetri hastasına yapılır mı bu!
Velhasıl bu yaşımda, en az 3 Opel araç sahibi olmuşluğumla, yeni bir şey daha öğrendim...