Yine ben:) hoşça kalin....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

Gökhan_55

Bilgi Girilmemiş
yezocan:
Seatleonum diye bir başlık açmıştın kapattım. Tuttun tekrar açtın.Amacın var mı merak ettim. Burası opelim.net
Seat başlıklarına bence biraz sınırlama getirsek iyi olacak. Aslında seatlada ilgili güzel forum siteleri vardır. faydalanabilirsin. Yani hani burası opel sitesi ya opelle ilgili fikir öneri isteyen buraya gelir Seatla ilgilenen seat sitelerinden yararlanır.

sanırım rahatsızlık verdim...

Gökhan:
ben burada opel için bulunmuyorum. ben burada sevdiğim insanlar var diye bulunuyorum! konumu kapattın ama ciddi olan bölüme espiri mahiyetinde olan bir konu olduğu için kapattığını belirtmişsin ben de onun için eğlence bölümüne açtım. Seat siteleride var oralarada üyeyeim. Baştada söylediğim gibi ben arkadaşlarım için buradaydım ama bir daha açılmaz merak etme...

sanırım kapı göründü bize. herkese elveda.... dileyen olursa sohbetimize msnden devam edebiliriz. herkese saygılar...

msn: gok-sar@hotmail.com

Gökhan gidemezsin..:) Benim gibi oldu ama ben hala sitedeyim eskisi gibi.

?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?

olur böyle yakalar şimdi yazsam gene silinecek :D

:( :( :(

biraz olgunluk lütfenn...gökhan bizim komşu kızına benzedin valla.bir göz kırpıyor bir surat yapıyor :D

opeli unutamayacaksın bence,onun için kal derim..

bu kadar saçma birşey olamaz isteyen seat başlığı açar isteyen opel.. opeli olmayan adam foruma giremeyecek mi ya da kendi aracıyla ilgili fikir alamayacak mı? birden fazla başlık açılmış olabilir tam bilmiyorum o konuyu ama böyle bir ayrım kesinlikle yapılamaz

arkadaşlar ne oluyor foruma bir kaç gündür bazı arkadaşlarda bir gerilme var, arada bir tansiyon yükseliyor.
lütfen sakin olalım, hepimizin hataları olabilir, kızmaya alınmaya gerek yok biz bir aile değilmiyiz.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri