Yine ben:) hoşça kalin....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence büyük bir katılımlı toplantı gerekiyor..kısa zamanda..hergün bişey çıkmaya başladı

Bende de değişik marka eski bir araç var. Ben de bu araçla ilgili bir iki konu açtım. Bunlardan birincisi eski model bir aracın toplanması ile ilgiliydi. Bundaki amacım eski araç toplamak isteyen arkadaşlara yol göstermek, toplayan arkadaşların tecrübelerinden faydalanmaktı. Bir diğeri de parça ihtiyacı için yardım almaktı. 46 senelik bir araca parça bulmak oldukca zor olduğu için bilenlerden, görenlerden yardım almak istedim. Senin durumunda aynı sayılırdı. Başka bir model araç almak istiyordun, alacağın araç hakkında bilgi istedin. Bu da gayet normal. Zaten buraya kadar hiç kimse senin alehine bir laf etmedi. Sanırım konu fazla uzayınca güncelliğini kaybetti. Takdir edersin ki senin sevdiklerin de seni seviyorlar. Henüz hiç yüz yüze gelme fırsayımız olmadı ama bu form sayesinde güzel olan şeyler paylaştık. Ben şahsım adıma seninle bu paylaşımlara devam edelim diyor ve yönetimle barış çubuğu içmeni öneriyorum.

:(:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri