yıllık bakım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esdres
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

esdres

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1 yıl önce opel astra hb almıştım.yıllık bakım zamanı geldi,opel yetkili servisine mi götürmüyelim sizce?dışarda bir yerde bakım yaptırsam nası olur?370 tl servis ücreti tuzlu geldi biraz,ne yapıyorlarki bakımda...

370 in içerisinde neler var onları öğrenmediniz mi?
Ona göre tuzlu veya tatlı diyebiliriz.

370 ytl nin icinde filtreler ve yağ değişimi var diye biliyorum burda amac garanti devam etsin mantığı.

Arabanın hangi bakıma ihtiyacı varsa onu yapıyorlar oda sorumu :D Tatlısı tuzlusu hangi parçaları yenilediklerine göre değişir , ben 2000 model arabamı cuma günü bakım yaptırdım triger setide dahil olmak üzere 4-5 parça yenilendi toplam , işçilik dahil 600 Civarı tuttu yani sizde daha az tutabilir araba yeniyse.

bence gerek yok hem servisin arac koyucağı yağın ne olduğunu bile bilmeyeceksiniz dışardan 200 tl ye en kaliteli yağ ve filtreleri alır ustaya da 50 lira atıp 250 tl ye çıkarsın işin içinden 120 tl kar

yağına ve filtrelerine bakıcaklar sadece sanırım,dışarda yaptırmak daha mantıklı sanki.

Arkadaşlar, benim aracın da yıllık bakımı geldi. Ben de kararsızım. Bakım yaptıran arkadaşlar varsa, neler değişir, bakım sırasında neye dikkat etmemiz gerekir bilgi verirlerse sevinirim.

arkadaslar fikir verirken iki kardesimin de aracinin garanti kapsaminda olduguna dikkatinizi cekerim... bu zaman zarfinda pahali da olsa servise yaptirmalarini söylerim..sonra aracta herhangi bir ariza gösterse garantiye tabii tutmazlar....
iki sene bitiminden sonra istedigi kisilere bakim yaptirabilirler..bakin ben aracimi hep kendim yaptim... servislere götürmem..ama su aracimin yillik bakini servise yaptirdim...niye? itiraz etmesinler diye...yapamadigimdan degil...kurallari var garanti kapsaminin.. 412 lira bayildim neyemi? yag filitresi sentetik 5w30 yag yakit filitresi ve polen hava filitresi icin....evet kazik bir hava filitresi disarida 7,50 onlarda 30 lira yakit filitresi 69 lira, yag siki durun 98 lira...ama elim mahküm...yani

Geri