Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne var bunda biraz yapıtırıcı, biraz pasta cila yenisinden bile güzel olur yahuuu hep biz abartıyoruz kahka536GNSpower link' Alıntı:şu vuran öküzlerin sonra "Ne var yahu bunda Allah Allah?" yaklaşımları yok mu, yemin ediyorum o dakika o herifi oraya gömesim geliyor. Benimde yıkamacıda gözümün önünde geri geri götürüp bir Mercedes'e tosladı herif, ki park sensörümün sesini ben taa uzaktan duyuyorum ciyak ciyak düz ses ötüyor araba. Dedim "Hacı ne yapıyorsun tamponu esnettin, üstüne çizdin bak burayı boydan boya" "Yok ki birşey, hani?" dedi herif bana. Ben de gözünle cinsi münasebet kurarım senin deyip üstüne yürüyünce patronu geldi hemen bağırdı çağırdı herife kovarım ben bunu siz merak etmeyin bilmem ne dedi bana. Herifi dövmeye değmez, dövsem tampon düzelmez, dedim hepinizi seviyorum, daha da sevmeden gidiyorum. (
Öok geçmiş olsun size, bunların elinde Allah beterinden saklasın valla.
oakyol link' Alıntı:Ne var bunda biraz yapıtırıcı, biraz pasta cila yenisinden bile güzel olur yahuuu hep biz abartıyoruz kahka536
Gecmis olsun mert arkadasimin dedigi gibi deger kaybi davasini acmani tavsiye ederm we kaskonu bozmadan serviste yaptirip ona odetmen daha iyi olur ama bunu da kabul edeceklerini sanmam buna benzer gecen haftada ben yasadim arac geri gelirken korna calmama we durmama ragmen gelip aracima carpmisti en cokta adamin arabaya vurmasina ragmen telefonla konusmaya devam etmesi kisa sureli tartisma yaratmistioakyol link' Alıntı:Tutanak var, adamin beyani, olay yeri resimleri, ehliyet fotokopisi, vergi levhasi, hatta sgk'sina kadar aldim sigortaya gonderdim. Ilk basta adamin sigortasindan actim dosyayi ama eksik sigortaliymis galiba odemediler bende kendi sigortamdan actirdim. Dediginizi bir arastirip bizim avukatlara danisiyim madem onlar beni ugrastirdi bende onlari biraz ugrastiriyim hemde hakkimi aliyim.
thnxx