Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yetkili Servisten Alinan En Iyi Navigasyon (cyclone) Fiyati Montaj Dahil
Arkadaslar
Yetkili Servisten Alinan En Iyi Navigasyon (cyclone) montaj dahil FIYATINI VE BAYI adini paylasirsaniz sevinirim..ben en son opandan 2000tl fiyat aldim.
arkadaşlar ben aracı teslim alırken 1800tl'ye yaptırmıştım. genelde de araç alırken 1800tl fiyata iniyorlar... sonradan takılacagı zaman da 2000tl civarında... kur artışına rağmen fiyatların artmaması çok olumlu. yalnız bu fiyatlar da artabilir... dikkat etmek lazım....
haa çok da deger mi? gerçekten görsellik anlamında çok güzel. özellikle bizim astraya çok yakışıyor.. ama basit bir navigasyonla da 200-300 tl arasında performans alabilirsiniz..
yeni araç alacak arkadaşlara tavsiyem su... eger benim gibi sport paket ve cyclone istiyorsanız, hiç tereddüt etmeden, cycloneA vereceginiz paranın uzerine biraz daha koyup AFL alın derim...
Ynt: Yetkili Servisten Alinan En Iyi Navigasyon (cyclone) Fiyati Montaj Dahil
bu yazdıgınız fiyatlar sonradan taktırdıgınızda aldıgınız fiyatlar mı? fiyatlar arttı mı? haberiniz varmı.1-2 gun içinde taktırmayı dusunuyorum ankara da.1750 den fazla vermemek hedefim.bakalım hayırlısı