Yetkılı servisler neden gereksız yere bukadar pahalı ?

Sayın Murat ŞAHİN,

İstemiş olduğunuz bakım fiyat bilgisi aşağıdaki gibidir.
Ayrıca; Club Card'ınızla ve aracınızın yaşına göre size özel indirim sağlanacaktır.

ASTRA H Z13DTH60.000 km Bakımİşçilik Tutarı190,24Hava Filtresi24,17Polen Filtresi28,07Yağ Filtresi17,01Motor Yağı43,75Yakıt Filtresi48,73Karter Tapa Pulu0,43Hidrolik Yağı17,64V Kayışı48,17Temizleme Kimyasalı7,20Cam Suyu Antifirizi3,83Atık Bedeli1,92Sarf Malzeme7,50TOPLAM
KDV DAHİL
518,00
TL

NOT :Motor yağı ve sarf malzemelerde indirim yoktur.

Randevu için size yardımcı olmak isterim.Sizi aramızda görmek dileği ile.

Memnuniyetiniz memnuniyetimizdir.
Odak 'ı tecih ettiğiniz için Teşekkür ederiz

Hocam aldıgınız bu cvp size mail olarak ulaştı galiba ? Eğer öyleyse nereye mail attınız söylermisiniz bende mail atıp sormak istıyorum bakım maliyetini..

yetkılı servıslerden soguttunuz benı yemın ederım :)
ama sanayıde yaptırdıgın ısede emın olamıyosun yetılıde en azından kafan rahat acaba baska bıyerden sorun cıkarmı dıye dusunmuyorsun..

bence özel serviste için daha rahat olur çünkü başlarında durup ne taktıklarını ne söküp sıktıklarını görüyorsun ama yetkili serviste göremiyorsun.

bence özel serviste için daha rahat olur çünkü başlarında durup ne taktıklarını ne söküp sıktıklarını görüyorsun ama yetkili serviste göremiyorsun.

servisine göre değişiyor, ben yetkili serviste aracın başında dururum, usta bir sıkıntı varsa gösterir hatta..

yetkili servisler parçaya ve işçiliğe 2 yıl garanti verdikleri için pahalı olmaları normal..sanayide özel servisteki ustam triger için yetkili servisin yarı fiyatına maliyet çıkardı ben de özel servisi tercih ettim,yetkili servsin garanti verdiğini bilmiyordum,bilsem yetkilide yaptırırdım belki.
ayrıca yukarda efedkr adlı arkadaşa katılıyorum,ben yakın zamanda sürekli yetkili servise gitmeme rağmen hep aracın başında durdum,hatta ustaların kendı aralarında çay kahve içtikleri odalarında takılır durumdayım..ne takılıyor neresi ne şekilde yapılıyor biliyorum..

Tartışmasız yetkili servisler pahalıdır, onlardan sonra pahalılık konusunda öncelik özel servislerindir, en ucuz işçilik ise dükkanlardadır. Sorumluluk, yedek parça kalitesi ve garanti konusuna gündeme gelince bu sefer de sıra tam tersidir. Allah vermesin takılan triger kayışı koparsa neler söylenir, öncelikle bunları bir hayal edelim, ondan sonra hangisinde tamir yaptıracağımıza karar verelim.

triger gibi hassas parçaların değişimleri bence kesinlikle yetkilide yapılmalı. piyasada bu kadar harabe iknci el araç var bunların hepsi ufak dükkanlarda alelacele ve baştan savılarak idare etsin mantığıyla toplanan araçlar. yetkili servisde öyle bir lüksünüz yok. sonuçta milli servet sayılır siz biniyosunuz 2 sene sonra dağınık bir şekilde başkasına satıyorsunuz ve adam sanayi eşrafıyla akraba oluyor. hem zaman hem para kaybı....

Bence Fıyatlar normal zaten adı üzerinde YETKİLİ servis ayrıca ORJİNAL yedek parça kullanıyorlar Sanayide de aynı parcalar mevcut ama servisler orjınal parcaya 2 yıl garanti verıyorlar dıye bılıyorum... Bence Yetkılı servıs ideal....

Yetkılı servıs acmak ıstıyen bırı , orneğin opel ın yetkılısı servısını alıcaksınız : opel sıze bilmem kac mtrekarelık bır dukkanın olması bılmem kactane lıftının olması su kadar takım taklavat olması gerekıyor dıyor, özel servıslerden daha cok para harcanarak yetkılısı servıs acılıyor.. Buna binayende araac özel servısde yag ddegısımınde 100 lıra alınırken yetkılısı servısde 300 lıra alınıyor...

İşçilik Tutarı 0
Hava Filtresi
15
Polen Filtresi
15
Yağ Filtresi 7
Motor Yağı
35
Yakıt Filtresi
15
Karter Tapa Pulu
0
Hidrolik Yağı
5
Kayışı
25
Temizleme Kimyasalı 0
Cam Suyu Antifirizi
0
Atık Bedeli 0
Sarf Malzeme 0

toplam : 117 tl

Kendiniz yapsaydınız işte bu fiyata hallederdiniz.

Hocam aldıgınız bu cvp size mail olarak ulaştı galiba ? Eğer öyleyse nereye mail attınız söylermisiniz bende mail atıp sormak istıyorum bakım maliyetini..

gedızler odak balkan vs.. nın servıs bolumune gırıp ya musterı temsılcısıne maıl at yada formu doldur donus yapıyorlar kardesım kkısa surede...
verdıklerı teklıfı bızımlede paylasırsan sevınırım...
kolay gelsın.

Geri