Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Opel piyasa'nın en az yakan arabasıdır, nadir abi'nin ar abası 1930 model Astra olduğundan şahinlerdeki LPG sistemi var ondan çok yakıyorO göstermiş olduğunuz Astra'dan alın temiz olsun, sorunsuz binersiniz az da yakar.
biri diyor az yakar biri diyor cok yakar napam ben :dil:
G kasa astra bende kullanıyorum. 1.6 yı kullananlar yorum yazarlar, 1.6 nin nekadar yaktığını bilmiyorum ama bende g kasa 1.4 twinport var. İnanın çok çok az yakıyor. Hatta geçenlerde forumda bir konuda yazmıştım inanmamislardiiki hafta önce Sakarya - İstanbul arası yolculuk yaptım. 90-100 km hızla yavaş yavaş gidip geldim. Gitmeden önce lpg yi fulledim dönüncede hemen fulledim. 14 kuruş yaktı. Sakarya da gazı 2.10 tl den almıştım. Tek başıma gittiğim halde otobüsle gitmekten ucuza geldi. 1.6 nin yakıtını bilmem ama 1.4 cok iyi. İki motoruda sürdüm. Biri 90 beygir biri 100 beygir. İnanın 10 beygir neredeyse fark edilmiyor. 1.4 birazdan ucuz olduğundan bunlarada bakmanızı tavsiye ederim. 5 senedir kullanıyorum memnunum
biri diyor az yakar biri diyor cok yakar napam ben :dil: