Yeniden Opelli Astralı oldum :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustimx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeniden Opelli Astralı oldum :D

Hayırlı olsun :) 1.4 T den sonra 1.3 cdti nasıl geldi bi yorumlarınızı alalım :)

İkici Bahar  :D Hayırlı olsun kardeşim... :D

kenangokhan link' Alıntı:
Hayırlı olsun :) 1.4 T den sonra 1.3 cdti nasıl geldi bi yorumlarınızı alalım :)
vallahi yakıt konusunda ilaç gibi geldi. Şehir içi benzinlideki gibi vitesle oynamaya derdim bitti. Dizelde tork sağolsun tak 2 ye devam :D çekiş bahsettikleri gibi kötü değil sadece öğrendiğim şanzımanın ilk çıkan astra j ler ile aynı olmadığı bir takım değişiklilere uğradığıydı, şu an ki araçlar için yok ölü gitmiyo diyenlere karşıyım. 1.3 ler arasında bence gayet başarılı Firmamda 1.3 palio ve 1.3 linea oldugundan farkı ciddi anlamda hissediyorum. Sonuç olarak çok memnunum. 1.4T nin 1-2-3 seriliği asfaltı kazırcasına kalkışı tabiki yok tek özlediğim nokta o oldu.

Hayırlı olsun Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin

Alışırsınız zamanla dahada hele istanbul sıkışık trafikte benzinlide oluyor mu bilmiyorum ama 1.viteste bırakın arabayı salın stop etmiyor gidiyor öyle kendi halinde :D

Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

albertxx link' Alıntı:
Alışırsınız zamanla dahada hele istanbul sıkışık trafikte benzinlide oluyor mu bilmiyorum ama 1.viteste bırakın arabayı salın stop etmiyor gidiyor öyle kendi halinde :D

Benzinlide iken gaza az yuklenmez isem benim istop ediyordu :D Hele istop ederken birde motordan öyle bir ses geliyoduki sanki motorun içinde birşeyler biribirine vurur gibi ses çıkarıyordu.

Hayirli olsun guzel gunlerde kullanin

Geri