tercihini güzel yapmışsın.. canlı doğurandan aldığım zevki hiç bir balık türünden almadım şu ana kadar. 6 yıldır falan bu işin içindeyim. hadi hayırlı olsun 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu arada bende de 80cmlik akvaryum var şu an. 100 litre civarı su alıyor. içinde japon balığı, köpek balığı, plati, balon moli, vatoz, gurami, melek falan var.. aklıma gelmeyen de olabilirönceden canlı doğuranlarım vardı.. yüzlerce yavru almıştım. ama artık pek zamanım olmuyor uğraşmaya. o yüzden sadece hobiyi devam ettirmek için ve görünüş için böyle kurmaya karar verdim
sağlıklılar maşallah..
bu arada bende de 80cmlik akvaryum var şu an. 100 litre civarı su alıyor. içinde japon balığı, köpek balığı, plati, balon moli, vatoz, gurami, melek falan var.. aklıma gelmeyen de olabilirönceden canlı doğuranlarım vardı.. yüzlerce yavru almıştım. ama artık pek zamanım olmuyor uğraşmaya. o yüzden sadece hobiyi devam ettirmek için ve görünüş için böyle kurmaya karar verdim
sağlıklılar maşallah..
canlı doğuran besleyeceksen ve üreteceksen eğer kesinlikle ve kesinlikle yavruluk işine girme balıklara yazık edersin...
akvaryumu iiice bitkilendir hem seyre doyum olmaz hemde sağlıklı üreme olur...
Hayırlı olsun bence ciklet besle seyrine doym olmuyo ayrıca yavruluk almana gerek yok çünkü yavrularını ağzında saklıyolar balık türünün hemen hemen hepsini besledim ciklet besle derim biraz cebini yakar ama bence deyer derim bakımı diyer balıklara nazaran daha kolay
yaptığınız karma balıkların ve akvaryumun sağlığı açısından oldukca tehlikeli.
balıklarınızda ani ölüm veya bunalıma yol acar. çok farklı türleri br arada yaşamaya zorlayarak hayvanlara zarar veriyorsunuz. Bunun yanında saydığınız türlerin çoğu için küçük bir akvaryum benim görüşüm bir tane tür veya su belirleyip ona odaklanmanız ve daha sağlıklı ve zevkli bir akvaryum kurmanız.
sağlıklı balıklar![]()
ben ne yaptığımın farkınadyımyaptığınız karma balıkların ve akvaryumun sağlığı açısından oldukca tehlikeli.
balıklarınızda ani ölüm veya bunalıma yol acar. çok farklı türleri br arada yaşamaya zorlayarak hayvanlara zarar veriyorsunuz. Bunun yanında saydığınız türlerin çoğu için küçük bir akvaryum benim görüşüm bir tane tür veya su belirleyip ona odaklanmanız ve daha sağlıklı ve zevkli bir akvaryum kurmanız.
sağlıklı balıklar![]()
kanka yaaaaaaaa sen neymişsin be abi!. bu ne balık kültürü!..![]()
on: