Yeniden Akvaryum Kuruyorum :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
işte yeni resimler yerine yerleştirdim altına strafor kydum dibine midye kırğı yaydım tabi az geldi yarın biraz daha midye kırğı ve grolüx florsan lamba almayı düşünüyorum ;)

image693vb7.jpg

image694hb7.jpg

my.php

image696iu4.jpg

bunlarda şu anda besledğim tetrazonlarım :)
image698qw3.jpg

dişi erkek olduklarından net eminiz öyle değilmi birde yaşları ve boyları nedir.

sayet dişi ve erkek olduklarından eminsek ve birbirlerine kur yapıyorlarsaki genelde eşlerini kendi seçerler yani sizinkiler kanka da olabilir:D kanka iseler imkansız üretmek:D

kankada değillerse o zaman suyu 6.5 ila 7 ph arasında bir değere sabitlemeli daha sonra yumurtlama duvarını yerleştirmeli filtre sünger koyarak suyu sfır dalgalı yapmalı ardından arkadaşların 3 bir yanını kapatıp ortamı hazırlamalı loş ayışığı şeklinde ışığı geceleri çoğaltmalı ve ani bir su değişimi ile balıklara yumurtlama zamanının geldiğini belirtmelisiniz yani ani bir 1-2 derecelik ısı düşüşü.

yumurtladığını görünce ph ı 7-7.2 lere cekin ve erkeğin döllemesini bekleyin burası kolay iş yavruları bundan sonrası için beslemek:D

kolay gelsin...
bun ları bana yapsan bende ürerim kardeşim benim :D

bun ları bana yapsan bende ürerim kardeşim benim :D

:kop: :kop: :kop: :kop: insanoğlu dünden razı bunlara gerek yok zaten :) :)

işte yeni resimler yerine yerleştirdim altına strafor kydum dibine midye kırğı yaydım tabi az geldi yarın biraz daha midye kırğı ve grolüx florsan lamba almayı düşünüyorum ;)

image693vb7.jpg

image694hb7.jpg

my.php

image696iu4.jpg

bunlarda şu anda besledğim tetrazonlarım :)
image698qw3.jpg

aynı o balıklardan var bende ve o akvaryum boyunda aynı ebatta çöpçüler şişko göbekli balıklar adını bilmiyom daha bikaçtane daha var geziyolar ama kedi balığı mutlaka al fena bir balık çok hareketli hemde

arkadaslar balik beslemek icin saguk su baligimi almali yoksa sicak su baligimi ? hangisi daha guzel ve bakimi kolay oluyor :)

dün yeni bir akvaryum aldım zaten vardı ama küçük olduğu için bi tuhaf geliodu

ölçüleri
4-5 mm falanda cam kalınlığı var
YÜKSEKLİK:34*GENİŞLİK:26*UZUNLUK:70
60 lt den fazla su almakta
resimleri :

Beslemeyi düşündüğüm balık türleri lepsites, moly , valifera , plati yani canlı doğuran beslemyi düşünüyorum henüz kuulum aşamsında ekipmanları yavaş yavaş alıp kuracağım resimleride bu başlıktan paylaşmaya devam edeceğim

Valifera lepisteslere pek rahat vereceğini sanmıyorum mollylere göre birazdaha agrasif bir balıklar bence onları koyma ve yeşilliği bol tut. Şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleme:
bol bitkili yapacağım zaten canlı doğuran tankı olacak daha hangi tür besliceğime kaara vermedim ;)

Geri