Yeni Üye tanagar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tanagar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tanagar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opelim.Net olarak yeni üyemize hoş geldin diyoruz.

Kullanıcı Adı: tanagar
Adınız Soyadınız: Bora Ulter
İkamet ettiğiniz yer: İstanbul
Mesleğiniz ve yaşınız: Tasarımcı 36
Cinsiyetiniz: Bay
Kendiniz hakkında detaylı bilgiler girerek, kendinizi foruma tanıtınız:
------------------------------------------------------

Merhaba

Arabalar konusunda hiçbir bilgim yok. Hiç de hevesim olmamıştı. Ancak bir süre önce eşimi hastaneye götürebilmek için bir saate yakın boş taksi bulamayınca araba almaya karar verdim. Tabi akıl veren çok oldu. İşin içinden çıkılmaz bir hale dönüştü. Birinin iyi dediğine öbürü kötü dedi. Benzinliydi dizeydi derken beğendiğim bütün arabaları kaçırdım. Sonunda bir karar verdim. Elimdeki para ile alabileceğim en iyi arabayı alacaktım. Bana göre opel fiyat performans açısından en iyi çözümleri sunuyor. Sonra bu siteyi buldum. Hergün bişey öğreniyorum. Arabayı bulur muydum bilemem ama sitemi buldum.

Teşekkürler
------------------------------------------------------

Hoşgeldin.

hoş geldin aramıza

ilk önce ne istediğine karar vermen gerekiyor
ailen kaç kişilik ? buna istinaden iç hacmi geniş araç almak mı istiyorsun
yakıt olarak dizel mi istiyorsun yoksa benzin+lpg li bir araç mı istiyorsun
doblo combi partner gibi ticari ve hacmi geniş araçmı istiyorsun
araban özellikli mi olsun istiyorsun yoksa boş olsada binerim mi diyorsun
arabam güçlü mü olsun istiyorsun yoksa ufak motorlu bir araçta yeter bana mı diyorsun
sedan mı istiyorsun hatcback mi istiyorsun
fiyatı ....... tl ile ..........tl arasında olsun diyorsun

ilk önce ne alacagına karar ver forumda yardımcı olacak kişiler coktur ve araç satacak arkadaslar da vardır

hoş geldin aramıza

ilk önce ne istediğine karar vermen gerekiyor
ailen kaç kişilik ? buna istinaden iç hacmi geniş araç almak mı istiyorsun
yakıt olarak dizel mi istiyorsun yoksa benzin+lpg li bir araç mı istiyorsun
doblo combi partner gibi ticari ve hacmi geniş araçmı istiyorsun
araban özellikli mi olsun istiyorsun yoksa boş olsada binerim mi diyorsun
arabam güçlü mü olsun istiyorsun yoksa ufak motorlu bir araçta yeter bana mı diyorsun
sedan mı istiyorsun hatcback mi istiyorsun
fiyatı ....... tl ile ..........tl arasında olsun diyorsun

ilk önce ne alacagına karar ver forumda yardımcı olacak kişiler coktur ve araç satacak arkadaslar da vardır

Hoşbulduk

Aslında bu araştırma süreci içerisinde bu sorular kendiliğinden cevap buldu.
Aradığım araç dizel otomatik bir corsa. Tabi hatcback kasalarından. Ailemiz henüz 2,5 kişilik olduğu için şimdilik sığarız :) ayırabildiğim bütçe ise 2006 modellerine yetebiliyor. Elimden geldiği kadar temiz ve sahibinden bulmaya bakıyorum. Dün kilometreleri geri almakla ilgili topicleri okuyunca buna daha çok önem vermeye başladım. Bir kaç tane temiz olduğunu düşündüğüm araçlar oldu ama ben daha arayana kadar ilanlar kalktı. Kötü durumdakiler ise aylardır duruyor. İç donanım ise mümkün olduğu kadar full olmalı. Teknoloji hastasıyımdır da :)

Teşekkürler

şimdi bende ilk arabamı kendımıze gore almıstım sonra oglum dogdu bagaj meselesı yasadk sonra arabamı degıstırdım 1 sene sonra kızım oldu bu sefer oda yetmedı gıttım berlıngo aldım ıc hacmı genıs cocuklar buyudu kucaklara gelmeye basladı vectra b sedan kasaya dondumm bu bır dongudur bunu dusunerek al alırken bebek koltugu nere sıgcak acaba bagaja bebek arabası sıgarmı gıbı kelımeler aklından mutlaka gecırt

Geri