Yeni Üye Gokhanslv

Gokhanslv

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opelim.Net olarak yeni üyemize hoş geldin diyoruz.

Kullanıcı Adı: Gokhanslv
Adınız Soyadınız: Gökhan Selvi
İkamet ettiğiniz yer: Ankara
Mesleğiniz ve yaşınız: Coğrafya Öğretmeni / 27
Cinsiyetiniz: Bay
Kendiniz hakkında detaylı bilgiler girerek, kendinizi foruma tanıtınız:
------------------------------------------------------

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım pek forumdan anlamıyorum ama öğrenmeye çalışıyorum. Belki daha önce bu tarz bir konu konuştunuz belki bilemedim. Zamanınızı çalmak istemem ama bir problemim var kimseden yardım alamadım. Aracım 2014 model Opel Astra Edition paket. 22 Temmuz'da aldım. Ancak benden bir ay sonra aynı aracı alan başka bir öğretmen arkadaşın aracıyla farklılıklar olduğunu gördüm. Durum şu aslında o arkadaş ekstra hiç bişey yaptırmamasına rağmen yol bilgisayarında lastik basınç göstergesi var ekstra bir kaç fonksiyon daha ama benim araçta bu yok. Yine Km hız ve devir saati kadranları etrafında beyaz şu şekilde bir led lamba yanıyor o ben de de yok. Bu farklılık neden var aynı araç aynı dönem aynı yıl ama farklı fonksiyon. Bir sıkıntı mı var bu durumdaki mağduriyetim nasıl giderilir. Opel türkiyeye de bu konuyu bildirdim. Ancak bayi bu konuda yapacak bişey yok dedi.

Ekli dosyalar

• iuuq_NV_00xxx_SL_zpvuvcf_SL_dpn0xbudi_AT_w_B_Q11OeI3C5iZ_kk.webp
    iuuq_NV_00xxx_SL_zpvuvcf_SL_dpn0xbudi_AT_w_B_Q11OeI3C5iZ_kk.webp
    3.1 KB · Görüntüleme: 11
Aramıza hoş geldiniz.

Teşekkür ederim bir de bana yardımcı olup cevap verecek arkadaşlar olursa çok memnun olurum. Teşekkürler.

Teşekkür ederim bir de bana yardımcı olup cevap verecek arkadaşlar olursa çok memnun olurum. Teşekkürler.

Teknik sersin bölümüne konu açarsan yardımcı arkadaşlar çıkar. Burada sadece tanışma için konular açılmakta. :(

Hoş geldiniz, keyifli forumlar..

Opelim.Net olarak yeni üyemize hoş geldin diyoruz.

Kullanıcı Adı: Gokhanslv
Adınız Soyadınız: Gökhan Selvi
İkamet ettiğiniz yer: Ankara
Mesleğiniz ve yaşınız: Coğrafya Öğretmeni / 27
Cinsiyetiniz: Bay
Kendiniz hakkında detaylı bilgiler girerek, kendinizi foruma tanıtınız:

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım pek forumdan anlamıyorum ama öğrenmeye çalışıyorum. Belki daha önce bu tarz bir konu konuştunuz belki bilemedim. Zamanınızı çalmak istemem ama bir problemim var kimseden yardım alamadım. Aracım 2014 model Opel Astra Edition paket. 22 Temmuz'da aldım. Ancak benden bir ay sonra aynı aracı alan başka bir öğretmen arkadaşın aracıyla farklılıklar olduğunu gördüm. Durum şu aslında o arkadaş ekstra hiç bişey yaptırmamasına rağmen yol bilgisayarında lastik basınç göstergesi var ekstra bir kaç fonksiyon daha ama benim araçta bu yok. Yine Km hız ve devir saati kadranları etrafında beyaz şu şekilde bir led lamba yanıyor o ben de de yok. Bu farklılık neden var aynı araç aynı dönem aynı yıl ama farklı fonksiyon. Bir sıkıntı mı var bu durumdaki mağduriyetim nasıl giderilir. Opel türkiyeye de bu konuyu bildirdim. Ancak bayi bu konuda yapacak bişey yok dedi.

Merhaba, hoş geldniz.

Aslında sorun olan şey, aracınızın model yılı. TR deki kanun gereği model yılı değişimi Ocak ayında yapılsa da Avrupa da bir değişim yok ve model yılı hala daha 1 Ağustos ta değişiyor. Yani szin aracınız 2014 model (MY2014) iken arkadaşınızın aracı fabrikadan 2015 model olarak çıkmıştır. Yani MY2015 :cool:

Not ediniz, TR de Ağustos ayından sonra üretilen çoğu araçta ESP ve TPMS zorunlu oldu (Kasım 2014 de yürürlüğe girdi. Sanırım bu sorun açıklığa kavuşmuştur.

Ayrıca diğer ışık vs ise aracın üreticisi model yılına göre değiştiriyor...

astraopc arkadaşım çok çok teşekkür ederim çok saolun kocaman iki tane bayi bu cevabı veremedi. Yada Opel Türkiye şunu açıklasa bana yeter adamlar cevap vermekten acizler. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Kolay gelsin herkese.

Geri